Alo!

Novi prepad crno-belih!

Aktuelni šampion treći put u desetak dana slomio rivala golovima u samo dva-tri minuta

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u 28. kolu Superlige i uprkos bodovnom zaostatku za Crvenom zvezdom, u dobrom raspoložen­ju dočekuju dvonedeljn­u pauzu u nacionalno­m šampionatu - 2:0 (0:0)

Bila je ovo treća utakmica crno-belih u nizu na kojoj su rivala slomili za samo dvestotina­k sekundi. Serija takvih mečeva počela je na Banovom brdu protiv Čukaričkog, zatim u četvrtfina­lu nacionalno­g Kupa protiv Javora u Ivanjici i juče u Humskoj. Najpre je Marko Jevtović načeo mrežu gostiju udarcem sa 11 metara, nakon faula nad Arminom Đerlekom u 64. minutu, a onda je Nemanja G. Miletić dva minuta kasnije postavio konačni rezultat.

Nisu igrači trenera Miroslava Đukića odigrali briljantnu partiju, mučili su tokom prvog poluvremen­a da stvore iole ozbiljniju priliku, ali treba imati na umu da su domaći igrači nastupali u dosta podmlađeno­j postavi.

U odsustvu zamenika kapitena Miroslava Vulićevića od početka je u ekipi bio Luka Cucin, umesto Nemanje R. Miletića - Svetozar Marković, dok je u sredini terena bio Armin Đerlek. Od njih trojice

samo je Cucin punoletan.

Aktuelni šampion juče u Humskoj ne samo da je ostvario sedmi trijumf na svom terenu u Superligi, već je i treću uzastopnu utakmicu završio bez primljenog gola. To je nešto što posebno može da raduje trenera Miroslava Đukića, budući da za ekipu koja brani oba trofeja u Srbiji, njegov tim je do sada prečesto primao golove.

 ??  ?? Zablistao: Nada Partizana Armin Đerlek
Zablistao: Nada Partizana Armin Đerlek

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia