Alo!

ANA RODILA SINA LUKU!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Ana Ivanović (30) i Bastijan Švajnštajg­er (33) postali su roditelji! Supruga fudbalera Čikago Fajera je u subotu uveče na svet donela dečaka, a radosne vesti iz Sjedinjeni­h Američkih Država pojavile su se juče rano ujutro.

Odmah zatim na društvenim mrežama počele su da pljušte čestitke, Švajni je dobio mnogo poziva i poruka od bivših saigrača, nemačkih reprezenta­tivaca, a i Ani su putem interneta čestitale bivše koleginice i kolege iz sveta tenisa.

Bastijan je, inače, dobio voljno od trenera Veljka Paunovića, pa nije bio u kombinacij­i za tim Čikaga koji je u subotu uveče izgubio od Minesote.

Iako se Srpkinja i Nemac nisu oglašavali po ovom pitanju, nekada najbolja teniserka sveta porodila se prirodnim putem. Iz nepotvrđen­ih izvora saznajemo da su mladi roditelji mališi dali internacio­nalno ime Luka koje je vrlo popularno i u Srbiji u prethodnih petnaestak godina.

Zanimljivo je da Ana, koja je prethodnih dana objavljiva­la fotografij­e i komentare na društvenim mrežama, potpuno iznenadila sve porođajem, jer nije uopšte ukazivalo na to da je odlazak u porodilišt­e blizu. Ivanovićev­a je ostavljala poruke tipa „pozdrav vikendu“i „opuštam se uz čitanje“, pa se nije dalo naslutiti da je najsrećnij­i trenutak tako blizu.

Ana i Bastijan su za ovu priliku angažovali najbolji tim stručnjaka, a pričalo se i da je porođaj koštao oko 15.000 evra.

Srećni tata je prisustvov­ao porođaju i sve vreme je bio uz Anu. Porođaj je protekao bez problema, a kroz dan ili dva Ana i Luka će izaći iz porodilišt­a. Slavlja je bilo u Americi, ali i u Srbiji.

Fudbaler i bivša teniserka su u vezi od leta 2014. godine, a ljubav su krunisali u julu 2016. venčanjem u Veneciji. Anči se povukla iz tenisa krajem 2016, a Bastijan se u međuvremen­u iz Mančester junajteda preselio u Čikago, koji već treću sezonu vodi Paunović.

 ??  ?? Bastijan nekada davno
sa Sarom Brandner
Bastijan nekada davno sa Sarom Brandner

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia