Alo!

ĐILAS NAPAO PREDSEDNIK­A U MIŠKOVIĆEV­IM NOVINAMA Tajkuni ponovo PRETE VUČIĆU!

- J. M.

Dragan Đilas najavio je da će tužiti predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića, i to preko nedeljnika koji je u vlasništvu biznismena Miroslava Miškovića!

U autorskom tekstu “Vučić je ekonomska neznalica” za nedeljnik “Vreme” Đilas je napisao da će tim tekstom pokušati da stavi tačku na “sve besmislice koje Aleksandar Vučić izgovara” i da dalju komunikaci­ju sa njim vodi preko nadležnih sudskih instanci kroz tužbe koje će protiv njega podneti “ovih dana”.

Na ovu najavu Đilasa reagovao je potpredsed­nik SNSA Milenko Jovanov koji za „Alo!“kaže da je upravo je Dragan Đilas taj koji treba da odgovori na pitanje kako je za kratko vreme, dok je bio na državnoj funkciji, stekao ogromno bogatstvo i postao najveći i najbogatij­i tajkun u Srbiji.

- Međutim, umesto da građanima saopšti istinu o ekspresnom i enormnom rastu profita svojih firmi, Đilas sada upire prst u Aleksandra Vučića, zato što ga se ne plaši i zato što je raskrinkao njegove poslove i tajkunsko-političke dilove. Prošlo je vreme kada je

Đilas sejao strah i kada se o njemu i njegovim poslovima pričalo samo šapatom. Uostalom, narod je nedavno na izborima rekao šta misli o njegovom poštenju, sposobnost­ima i svemu u vezi s njim - Đilas je, udružen sa Miškovićem, Jankovićem i Jeremićem, osvojio čak 125.000 glasova manje na beogradski­m izborima nego što su Janković i Jeremić osvojili na predsednič­kim - kaže Jovanov.

Poslanik SNS-A Vladimir Orlić sličnog je mišljenja.

- Zaštitno lice tajkunsko-lopovske koalicije Dragan Đilas ubeđen je izgleda da je pored silnih desetina miliona evra građana Srbije, a i lepe svote iz svog starog žutog preduzeća,

Pošto je poražen na

izborima, Đilas će pokušati da udari na

Vučića tužbama

uspeo da se nakrade i znanja, pa je sad rešio i da se oproba u spisateljs­kim vodama. Njegov petparački tekstić, po sadržaju ljubavni krimić, štampa njegov gazda Mišković u svojim opsukrnim novinama, a u čitanju će uživati okruglo - njih dvojica. Bajke o tome kako su njih dvojica sposobni i sve pošteno zaradili, a samo slučajno se to dogodilo dok su bili vlast, dok su zemlju do temelja uništavali, dug na tuđe ime dizali do neba, a narod siromašio i propadao - nikog drugog ne zanimaju. Umesto što preti sudom, neka se Đilas naoštri da svoje fantazije objasni za govornicom u Skupštini grada, pred očima cele Srbije. Valjda je negde usput ukrao i nešto malo hrabrosti da se tamo konačno pojavi? - kaže Orlić.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia