Alo!

Uhapšen monstrum koji je preklao komšiju!

-

Monstrum, koji je preklao komšiju nasred ulice zbog sumnje da mu je trovao pse, uhapšen je juče u vrletima u okolini Vranja posle trodnevnog bekstva! Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je posle skrivanja po okolnim selima u Vrtogošu 20. marta uhapšen Nenad Cikotić (43) iz Donjeg Trebešinja, koji je osumnjičen da je u nedelju, 21. marta, ispred svoje kuće nožem iskasapio komšiju Milovana Mitića (64).

Portparol Višeg javnog tužilaštva Leposava Jovčić saopštila je da su pripadnici Policijske uprave u Vranju uhapsili osumnjičen­og za teško ubistvo u napuštenom objektu u selu Vrtogoš.

Osumnjičen­i je nasrnuo na penzionera rudnika olova i cinka “Grot” u Krivoj Feji ispred svoje kuće i izbo ga nožem 14 puta, a onda mu je prerezao vrat zbog sumnje da mu je ranije trovao pse.

Posle nezapamćen­og krvavog pira, zločinac je pobegao niz seosku utrinu. Policija je za njim tragala od 18. marta. - Nenad Cikotić se sumnjiči za teško ubistvo. On će danas, u 15.30 sati, biti saslušan kod zamenika višeg javnog tužioca u Vranju. Pritvor će mu najverovat­nije biti produžen, zbog opasnosti od bekstva i činjenice da je komšiji presudio brutalno nasred ulice - navodi naš izvor blizak istrazi.

Žrtva bezumnog zločina je Milovan Mitić, penzioner rudnika olova i cinka “Grot” iz Krive Feje, koji je sahranjen na seoskom groblju u Donjem Trebešinju. Mitić je kobnog dana pomagao jednom meštaninu da betonira ploču na novoj građevini. Kada se posle građevinsk­ih radova vraćao kući, pobesneli ubica presreo ga je ispred svoje porodične kuće i izbo ga nožem. Meštani sela sumnjaju da je Cikotić navodno koristio narkotike i da se bavio njihovom prodajom.

 ??  ?? Žrtva: Milovan Mitić
Mesto brutalnog ubistva
Žrtva: Milovan Mitić Mesto brutalnog ubistva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia