Alo!

TIGRICA OTPERJALA IZ CENTRALNOG ZATVORA!

Anabela Šćekić i Tijana Štulović bile su u pritvoru od 23. februara jer su od jednog Beograđani­na tražile 20.000 evra za snimke seksa koje su navodno snimile s njim

- Piše: D. ĆURUVIJA danica.curuvija@alo.rs

Starleta Anabela Šćekić (39) zvana Tigrica i Tijana Štulović (23), koje su uhapšene zbog sumnje da su ucenjivale beogradsko­g biznismena (34) snimcima seksa, puštene su da se brane sa slobode, saznaje „Alo!” od izvora bliskih istrazi.

Starlete su bile u pritvoru od 23. februara jer su Beograđani­nu, uz pomoć Radovana Lukajića (41), ispostavil­e „ceh“od 20.000 evra za snimke seksa, preteći mu da će ih javno objaviti ako im ne isplati traženu sumu.

Njima je pritvor bio određen da ne bi uticale na svedoka. Kada je biznismen saslušan, prestao je i razlog da budu iza rešetaka. Biznismen je dao iskaz i ispričao detalje ove seksafere - rekao je izvor našeg lista.

Kako saznajemo, Tigrica i njena drugarica su bile razdvojene u Centralnom zatvoru u Beogradu, bile su u sobama sa četiri kreveta.

Bile su različitim ćelijama. Svaka od njih je bila sa po tri pritvoreni­ce u sobi. Bile su mirne kao bubice. Normalno su se ponašale, nisu pravile probleme, niti su bile zahtevne. Nisu bile sa ubicama, već sa osobama koje su počinile lakša krivična dela. Nisu imale komfor na kakav su navikle, ali su se uklopile. Dobijale su pakete i kupovale hranu u menzi - kaže sagovornik „Alo!”.

Tigrica i Tijana su od biznismena tražile novac da ne bi pustile snimak u javnost. On je navodno imao seks sa obe, a jedna od njih je uvek snimala drugu u akciji. Lukajić je uhapšen u restoranu prilikom primopreda­je novca, dok su Tigrica i Tijana uhapšene u automobilu na parkingu. Na saslušanju su se branili da telefon u kojem su snimci seksa sa biznismeno­m navodno nije njihov, već da su ga slučajno pronašli!

Tigrica se sumnjiči da je zahtevala dodatnih 300 evra za telefon u kojem su snimci „nestašluka“.

U pritvoru im je ostao pajtos Lukajić, koji je odranije poznat policiji. On je ranije osuđen na četiri i po godine zatvora jer je 2014. sa troje saučesnika opljačkao Biljanu Mitrović, koju je tipovala njena bebisiterk­a.

 ??  ?? Delila sobu sa tri cimerke: Anabela Šćekić Zgrada Centralnog zatvora u Beogradu Hapšenje Radovana Lukajića i zaplena novca koji je isplatio ucenjeni biznismen
Delila sobu sa tri cimerke: Anabela Šćekić Zgrada Centralnog zatvora u Beogradu Hapšenje Radovana Lukajića i zaplena novca koji je isplatio ucenjeni biznismen

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia