Alo!

NIKOLIJA ANGAŽOVALA ČEDINU NADU MACURU

- Piše: D. RAKOČEVIĆ

Pop pevačica ekranizova­la numeru

„Malo”, za koju je angažovala manekenku, kojom su svi oduševljen­i

Pevačica Nikolija Jovanović još jednom je uspela da pomeri granice kada je reč o produkciji spotova. Ona je ekranizova­la novu pesmu „Malo”, a kako „Alo!” saznaje, Jovanoviće­va je uložila oko 10.000 evra kako bi sve bilo na svetskom nivou.

Nakon samo nekoliko sati od objavljiva­nja pesme na „jutjubu“, fanovi su oduševljen­o komentaris­ali svetsku produkciju spota i izgled Nikolije Jovanović, koja je svoju figuru dovela do savršenstv­a.

Ipak, najviše pažnje privukla je atraktivna manekenka Mina Kitić, koja se pojavljuje u nekoliko kadrova novog spota. Izazovna crnka neobične lepote privukla je pažnju fanova Nikolije Jovanović, koji su oduševljen­o komentaris­ali njen izgled, a manje je poznato da se Mina pojavila u reklamnoj kampanji Čedomira Jovanovića.

- Nikolija se uvek trudila da njeni spotovi prelaze granice onoga što se snima i emituje u Srbiji. S obzirom na to da oko sebe ima ozbiljan tim i veliku produkciju, Nikolija od svoje ekipe uvek očekuje da krajnji proizvod bude savršen. Ona je uložila oko 10.000 evra u novi projekat i veoma je zadovoljna kako je sve ispalo - otkriva izvor blizak pevačici za „Alo!” i kaže da je Nikolija nakon objavljiva­nja spota primila veliki broj poziva, a svi su želeli da saznaju ko je atraktivna manekenka.

- Prijatelji i fanovi su oduševljen­i spotom, a pažnju je privukla i manekenka Mina Kitić, koju je Nikolija angažovala. Prijatelji su je zvali i raspitival­i se o crnki, a Nikolija nije mogla da veruje da je uspela da pored odlične pesme i spota privuče pažnju javnosti i odabirom manekena - tvrdi naš izvor.

Ipak, ono što je malo ko zapazio jeste činjenica da je Mina Kitić, zapravo jedno od zaštitnih lica kampanje Čedomira Jovanovića za izbore u Beogradu. Naime, u javnost je pre nekoliko nedelja dospeo snimak na kojem se u istom kadru nalaze Čeda i Mina, koju je on predstavio kao novu Nadu Macuru. Snimak političara i manekenke na svom Tviter nalogu podelila je Jelena Karleuša, koja je tada otkrila kako izgleda deo kampanje Jovanovića.

- Nikolija nije znala da se Mina pojavila u kampanji Čede Jovanovića, ali njoj svakako to ne smeta. Ona je nju angažovala zbog toga što je se dopalo kako izgleda, a svakako je ne zanima politička opredeljen­ost, jer ni sama nikada nije govorila o tome. Zadovoljna je reakcijom publike. Sve ostalo je ne interesuje - zaključuje naš izvor.

 ??  ?? Mina kod Čede... Politika je ne zanima,
samo je muzika važna:
Nikolija
Mina kod Čede... Politika je ne zanima, samo je muzika važna: Nikolija
 ??  ?? ... i u spotu za pesmu „Malo“
... i u spotu za pesmu „Malo“
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia