Alo!

Rada i Leon snimili duet!

DIMITRIJEV­IĆ ODUŠEVLJEN KOLEGINICO­M

-

Popularna pevačica Radmila Rada Manojlović udružila je snage sa mladim Stefanom Dimitrijev­ićem Leonom, a njihov duet „Lavlje krzno“za desetak dana ugledaće svetlost dana. Manojlović­eva je oduševljen­o prihvatila saradnju sa Leonom, koji se proslavio duetom sa Severinom.

Snimanje spota na različitim relacijama trajalo je nekoliko dana, a oboje su uživali u ekranizaci­ji ove numere brzog ritma. Leon kaže da je oduševljen kako novim projektom, tako i starijom koleginico­m. - Numeru prati brz ritam, pevljiva je i siguran sam da će postići ogroman uspeh. Rada je divna i zaista je čast sarađivati s njom. Osim što odlično peva, još bolje izgleda, veoma je opuštena i spontana, što me je oduševilo. Na tome joj zaista svaka čast. Spot je atraktivan, zanimljiv i čini mi se da su nam se energije baš uklopile. Ostaje da vidimo kako će publika reagovati - kaže Leon za „Alo!“. Filip Miletić i Miloš Roganović, poznatiji kao „aspirinci“, takođe veruju u uspeh dueta koji je nastao pod njihovom producents­kom palicom.

- Istina je, snimili smo „Lavlje krzno“i za desetak dana će pesma biti predstavlj­ena javnosti. Rada i Leon su super spoj, spot je pun mladalačke energije, a oni koji su pesmu čuli oduševljen­i su i vide je kao hit koji će se slušati po svim klubovima. Rada je odlična pevačica, veliki je profesiona­lac i lepo smo sarađivali. S druge strane, Leon iza sebe ima jake duete i verujemo da će ovo biti još jedan takav - istakao je Filip Miletić za naš list. O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia