Alo!

Dobro se osećam!

„Konačno sam koncentris­an samo na igru, a ne na bol u laktu. Ipak, nemam nikakva posebna očekivanja uoči turnira”

- Piše: P. VUKOVIĆ redrag.ukovic@alo.rs

Novak Đoković se konačno dobro oseća posle operacije lakta. Najbolji srpski teniser nema probleme uoči početka mastersa u Majamiju - u prvom kolu je slobodan, u drugom ga čeka pobednik duela Miša Zverev - Benoa Per (igrali sinoć).

Što se lakta tiče, najvažnije je da bolova više nema. Nole je preskočio drugu polovinu 2017. godine, a onda se mučio i na početku 2018. Sada ističe da je sve u redu.

- Poslednjih nekoliko dana, posle dužeg vremena, koncentris­an sam samo na igru, a ne na bol u laktu. Prija mi to i osećam se osveženo. Nisam na maksimalno­m nivou, ali idem ka tome. To je dobar znak nakon razočarava­jućeg perioda - rekao je Ðoković.

Novak naporno trenira, ali naglašava da je pauza ostavila posledice.

- Očigledno je ostao trag na meni jer sam dve godine igrao sa bolom u laktu. Nisam na optimalnom nivou, ali svaki dan je prilika da napredujem i budem bolji. Ovaj turnir će biti poseban, jer je poslednji koji se igra u Ki Biskejnu. Ali iskreno rečeno, nemam neka posebna očekivanja - dodao je Novak, koji bi u trećem kolu mogao da se sudari sa Filipom Krajinović­em.

Novak će takođe igrati i u konkurenci­ji dublova, u paru sa Viktorom Troickim. U prvom kolu srpski tandem očekuje duel sa hrvatsko-australijs­kom kombinacij­om koju čine Nikola Mektić i Aleksandar Peja.

Noletu, inače, izuzetno prija Majami, šest puta je osvajao taj turnir.

„Očigledno je ostao trag na meni jer sam dve godine igrao sa bolom u laktu“Đoković

 ??  ?? Spreman kao zapeta puška: Đoković
Spreman kao zapeta puška: Đoković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia