Alo!

KIJA, JOŠ TE ČEKAM!

Dok Kristina Kockar sumnja u svoju emotivnu vezu, crnogorski biznismen poručuje da se ponosi svojom lepšom polovinom

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

ANDRIJA LAZOVIĆ OTVORIO DUŠU ZA ALO!

Kristina Kockar se plaši da je dečko Andrija Lazović neće sačekati po izlasku iz „Zadruge“, ali crnogorski biznismen za „Alo!“poručuje da njegova draga nema razloga za brigu.

Naime, Kija i njen još zakoniti muž Slobodan Radanović gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom ona je istakla da se nada da je sve u redu kada je reč o njihovom odnosu. Andrija Lazović za „Alo!“pak kaže da njegova devojka ne mora da razmišlja o tome jer je on zadovoljan njenim učešćem. On tvrdi da nema nijednu zamerku za njene postupke, jer rijaliti program shvata kao igru u kojoj partner iz spoljnog sveta mora da bude tolerantan, kao i da će čekati Kristinu kada izađe iz „Zadruge“.

- Ona zna šta radi, to je igra i ja to potpuno razumem. Mi smo bili u dobrim odnosima, zašto ne bismo bili i sada? Sve je u najboljem redu i voleo bih da ona to zna, da se ne opterećuje takvim stvarima. Čekaću je, jer nema razloga da bude drugačije - kaže Andrija, kome ne smeta to što je Kija otkrila kakve muškarce voli i pozvala da joj se takvi jave.

- To je sve šala. Kristina je veliki borac. Uprkos svemu, njen humor nijednog trenutka nije nestao, videli smo koliko se šali i na svoj račun, ne samo na tuđ. Ne zameram joj, to mi je simpatično - tvrdi Andrija Lazović.

Ipak, Kristina je u emisiji priznala da joj nije svejedno zbog toga što Andrija prati rijaliti u kojem je ona sa svojim još zakonitim suprugom.

- Je l’ ja ispadam kao jadnica koja izmišlja dečka i on kao jadnik koji se pretvara da je moj dečko? Ja sam ta koja je trpela pritisak od medija i sada se nadam da je on dobro. Nadam se da je živ i zdrav. U svakom slučaju, videćemo kad izađemo. Nama je vreme tamo stalo, a verujem da Andriji nije lako. Rekao mi je da će se držati, ali sigurna sam da mu nije svejedno - rekla je Kockareva, dok je Sloba istakao da se ne kaje zbog romanse u rijalitiju jer, kako kaže, prema Luni Đogani gaji iskrene emocije.

- Ne kajem se zbog onoga što mi se desilo. Kajem se što je ispalo kao da sam ja nju ponizio, ali mislim da je to dobra stvar koju sam učinio. Posle 10 dana sam rekao Luni da ovo ne mogu da izdržim i da ću to morati da kažem pred svima. Svoja osećanja sam odavno preispitao. Luna i ja smo se pronašli, nema veze što smo tamo, mi živimo život.

Nesvesno se to dogodi, a kad postanemo svesni, onda je svima jasno - rekao je Sloba u emisiji.

 ??  ?? Četvrtak, 22. mart 2018.
Crnogorac ipak nastavlja vezu sa Kijom
Četvrtak, 22. mart 2018. Crnogorac ipak nastavlja vezu sa Kijom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia