Alo!

Tesarski čekić JE JOŠ U BORČI!

Parapsihol­og iz Floride tvrdi da se oruđe kojim je pevačica ubijena nalazi u automobilu ili kombiju u blizini kuće Zorice Krsmanović

- Piše: S. DŽ. STOJANOVIĆ snezana.stojanovic@alo.rs

Marjanović­i su posle Jeleninog ubistva četiri puta renovirali kuću

njene majke!

Robert Kajsler

Jelena Marjanović je ubijena tesarskim čekićem, koji se još nalazi u blizini kuće njene majke! Ovo za „Alo!“otkriva parapsihol­og Robert Kajsler iz Floride, koji je stupio u kontakt sa ljudima u Srbiji koji istražuju taj slučaj i sa svedocima do kojih su oni došli posle dvogodišnj­e potrage.

- Non-stop vidim drvo i na vrhu manji alat, tačnije čekić. Taj čekić još postoji! Utvrdio sam da je u automobilu ili kombiju u Borči.

Kada miruje, veoma je blizu kuće Jelenine majke! - tvrdi parapsihol­og Robert

Kajsler i navodi da su komšije Jelenine majke kobne noći čule jauke, ne znajući da se tada dogodio zločin.

- Jelena je 1. aprila 2016. kasno uveče poslednji put otišla kod svoje majke, da se spase sa ćerkicom

Janom. Znala je da se neće dobro završiti, ali nije imala drugog izbora. Komšije Jelenine majke su čule vrištanje ženske osobe koje je dopiralo iz kuće Zorice Krsmanović ili iz njenog dvorišta. Pomislili su da je Jelenina majka u bolovima! Nisu ni slutili da je to Jelenin krik za spas, koji se začuo dok su Jelenu brutalno tukli - kaže Kajsler i objašnjava da su se komšije setile te noći posle jednog teksta u novinama. On tvrdi da su to bili Jelenini poslednji krici, jer su je posle toga odvezli na drugu lokaciju i brutalno ubili.

- Otkada je Jelena ubijena, Marjanović­i su već četiri puta renovirali kuću njene majke! U to vreme u kući niko nije živeo. Sada su je iznajmili podstanari­ma - navodi naš sagovornik i tvrdi da neko ne želi da se istraga završi i da krivci budu osuđeni.

 ??  ?? Ponedeljak, 26. mart 2018.
Kobna svađa uoči zločina: Jelena i Zoran Kuća Zorice Krsmanović
u Borči
Ponedeljak, 26. mart 2018. Kobna svađa uoči zločina: Jelena i Zoran Kuća Zorice Krsmanović u Borči

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia