Alo!

Hari, prestani da pušiš i piješ

Buduća princeza je rešila da pokaže zube, pa je uvela nova pravila ponašanja

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Buduća princeza Megan Markl nije tako fina kako se čini. Naime, atraktivna glumica koja će uskoro stati na ludi kamen sa princem Harijem odlučila je da postavi stvari na svoje mesto i uvede nova pravila u njihovoj kući. Kako tvrde inostrani mediji, Megan želi da postane majka, pa upravo zbog toga stavlja veto na raskalašni život budućeg muža. Poznato je da je princ Hari oduvek važio za poročnog muškarca koji obožava cigarete i alkohol, međutim, tome je sada došao kraj.

- Megan mu je rekla da će morati da se promeni. Pre svega da ostavi sve svoje poroke, kako bi mogli da rade na prinovi. Odbrusila mu je da joj smetaju cigarete i duvanski dim, a o alkoholu su imali poseban razgovor. Ona želi dete i svesna je koliko preterano konzumiran­je alkohola i cigareta utiče na mogućnost da Hari i ona postanu roditelji - rekao je izvor blizak paru za inostrane medije.

S druge strane, takva njena odluka i čvrst stav i te kako su se dopali budućem mužu.

- Hari se uopšte nije bunio kada mu je Megan saopštila da očekuje promene. Veoma mu se dopalo to što ona ima stav i prija mu da pored sebe ima jaku ženu. Nije joj zamerio zbog načina na koji mu je sve to saopštila, naprotiv, odmah je poslušao njene savete i rešio da se okane svih poroka. Hari ima veliku želju da udovolji budućoj princezi i nema nameru da se raspravlja sa njom - tvrdi izvor, koji otkriva da je Megan presrećna zbog činjenice da budući muž poštuje njeno mišljenje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia