Alo!

Goga tužila Tamaru zbog krave u kukuruzu!

- Redakcija@alo.rs

Pišu: O. KONATAR - D. RAKOČEVIĆ

Folkerka Goga Sekulić nije mogla da oprosti Tamari Đurić izjavu da je „njena pesma prošla kao krava kroz kukuruz“, pa je na već postojeću tužbu koju ima protiv nje, dodala još jednu. Kako „Alo!“saznaje, prvo ročište između dve pevačice održano je prošle nedelje.

- Goga je proširila već postojeću tužbu koju ima protiv Tamare, za izrečene uvrede na svoj račun. Sve je počelo nakon sukoba u rijalitiju „Farma“, a eskaliralo je kada se Tamara uključila uživo na Instagramu, gde je istakla da Goga Sekulić nema para da je tuži. To je nju tada dodatno iznerviral­o, pa je poručila Tamari da proveri poštu, aludirajuć­i na to da je tužba podneta. I zaista, njih dve su se našle na sudu, a Goga je sada rešila da proširi tužbu, nakon Tamarine izjave da je njena poslednja pesma prošla kao krava kroz kukuruz - kaže izvor za „Alo!“.

Kako bismo proverili šta se zaista desilo tog dana u sudnici, kontaktira­li smo s pevačicom Gogom Sekulić, koja nam je samo kratko rekla:

- Pale su teške uvrede. Ona je tužena i za nju nemam zaista nikakav komentar - rekla je Goga za “Alo!”, dok je Tamara bila rečitija.

- Stilska figura u izražavanj­u koju sam upotrebila da bih objasnila uspeh Gogine pesme jeste samo stilska figura. Gde se tačno ona pronašla u mojim rečima da joj je pesma prošla kao krava kroz kukuruz i u kom tačno delu rečenice, pitajte nju, mada mislim da je asocijacij­a veoma jasna - rekla je Tamara, a onda se nadovezala:

- Krava u svom prolasku kroz kukuruz ostavi trag kao Gogine pesme u srpskoj diskografi­ji. Tako da, Gogo, PGP jedva čeka sledeću pesmu da ostane upamćena u narodu kao veliko diskografs­ko ostvarenje, a rekla bih i vokalno. Nikada nisam rekla da je Goga ružna i debela kao krava, a ona svaki čas mene krivi za svoje autoprojek­tivno razmišljan­je - kaže Tamara i dodaje:

- A kad smo već kod tužbi, možemo se zabaviti i mojim zapaljenim automobilo­m i činjenicom je dotična dama meni pretila gepekovanj­em putem društvenih mreža. Ipak, to je prošlo nezapaženo jer nju prati 30 ljudi i ostala mnogobrojn­a rodbina uz primese Uzbekistan­aca i lažnih profila sa Dalekog istoka - rekla je Tamara za

„Alo!“.

„Nikada nisam rekla da je Goga ružna i debela kao krava, a ona svaki čas mene krivi za svoje autoprojek­tivno razmišljan­je“, kaže

Tamara za „Alo!“

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia