Alo!

Dajte 150 MILIONA i vodite Sergeja!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Sudbina Sergeja Milinković­a Savića biće poznata u junu ili julu, odnosno u tom periodu će evropski fudbalski giganti otpočeti utkivanje za potpis sjajnog srpskog veziste iz Lacija, tvrdi „Korijere delo sport“. Pouzdani italijansk­i medij prenosi vest da je predsednik nebeskopla­vih Klaudio Lotito odredio otkupnu klauzulu za Milinković­a Savića koja iznosi 150 miliona evra, a da na stolu već ima dve ponude od Pari Sen Žermena i Real Madrida.

I to nije sve. Sergejevu naklonost će iz senke pokušati da pridobije Juventus, ali i Žoze Murinjo, koji bez borbe sigurno neće prepustiti jednog od najboljih mladih fudbalera Evrope najvećim konkurenti­ma. U igri je i Mančester siti, koji već nekoliko meseci prati igre srpskog reprezenta­tivca, pa stoga Rimljani od “građana” očekuju veoma izdašnu ponudu s obzirom na njihovu platežnu moć. Ipak, italijansk­i mediji najveće šanse za angažovanj­e Sergeja Milinković­a Savića daju Realu iz Madrida znajući da je njegov dečački san da zaigra na “Santijago Bernabeuu”. Osim toga veruje se da će presudan faktor da Sergej karijeru nastavi na Pirinejima biti činjenica to što je on rođen u španskom gradu Ljeidi.

Međutim, predsednik­a Lacija Klaudija Lotita ne interesuje ništa drugo osim finansijsk­og aspekta, pa je prema pisanju “Korijere delo sporta” kao otkupnu klauzulu za nekadašnje­g fudbalera Vojvodine odredio sumu od 150 miliona evra. Ponude Reala i Pari sen Žermena su na stolu, a da li će se neko treći umešati u trku videćemo posle Mondijala, jer je Sergej trenutno skoncentri­san isključivo na

nacionalni tim.

 ??  ?? Nebeskopla­vi na stolu imaju ponude PSŽ-A i Reala, a iz senke vreba Juventus
Nebeskopla­vi na stolu imaju ponude PSŽ-A i Reala, a iz senke vreba Juventus
 ??  ?? Zadovoljno trlja ruke: Klaudio Lotito
Zadovoljno trlja ruke: Klaudio Lotito

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia