Alo!

David lio suze zbog brata Dejana!

-

Svima koji prate rijaliti „Parovi“po- znato je da braća Dejan i David Dragojević više od godinu dana nisu u dobrim odnosima, ponajviše zbog svojih izabranica Dalile Dragojević i Aleksandre Subotić, koje se ne podnose. Ovoga puta produkcija Televizije „Hepi“je pokušala da zbliži braću, pa je u goste pozvala Davida Dragojević­a, koji je uživo u programu zaplakao zato što nema kontakt sa Dejanom.

- Dejan zna koliko ga volim i da sam čitav život bio uz njega. Boli me što priča laži i ne misli na majku i ostale ukućane. Naša majka plače od prvog dana otkako se završio rijaliti, odnosno od trenutka kada nije želeo da ide sa nama za Veternik. On je rekao da ostaje u Beogradu sa Dalilom i da imaju stan - u jednom dahu je ispričao David kroz suze, a zatim je optužio brata da se pretvorio u lažova.

- Nisam mogao da verujem šta priča kada je Aleksandra ušla u vilu. Slagao je da majka nije došla po njega nakon što je završio učešće u rijalitiju. Rekao je da su on i Dalila ostali kao po*išani! Ne prepoznaje­m svog brata, on je do juče bio mamina beba, a sada je digao nos. Zove inspekciju u moj lokal, a zna da sam za njega dao sve - rekao je David kroz plač.

Tada se rasplakala i Davidova devojka Aleksandra Subotić, a Dragojević je nastavio da optužuje brata.

- Zvao sam ga četrnaest puta, a on mi je prekidao vezu. Psovke koje je on meni izgovorio ne bi mi rekao najgori neprijatel­j. Pljuje porodicu, ne mogu više da ga gledam - zaključio je David.

Dejanu je bilo neprijatno nakon što je saslušao svog brata, a zatim je nastavio da ga optužuje.

- Davide, dobro znaš da ste me i ti i mama kleli, a preko toga ne mogu da pređem! Čak si i Ljubu Pantović (majku Aleksandre Subotić) zvao na večeru. Mene svi u porodici gledaju kao klinca. Moju ženu pljujete i igrate se sa emocijama, ne zanimate me više - rekao je Dejan.

Inače, osim Davida Dragojević­a, u „Parovima“se rasplakao i Ivan Marinković, ali od sreće, jer je kao gost u vilu došla pevačica Lepa Lukić. N. M.

 ??  ?? PORODIČNA DRAMA BRAĆE DRAGOJEVIĆ U „PAROVIMA“
PORODIČNA DRAMA BRAĆE DRAGOJEVIĆ U „PAROVIMA“
 ??  ?? Dejan Dragojević
Aleksandra Subotić
Dejan Dragojević Aleksandra Subotić
 ??  ?? Brani supruga: Dalila Dragojević Slab na Lepu Lukić:
Ivan Marinković
Brani supruga: Dalila Dragojević Slab na Lepu Lukić: Ivan Marinković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia