Alo!

MEGAN VRTI HARIJA OKO MALOG PRSTA!

Kako se venčanje približava, ona se trudi da od budućeg muža napravi zvezdu, kaže dr Džudi Džejms

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Sudeći prema govoru njegovog tela, princ Hari još ne može da veruje koliki je srećnik što će Megan

Markl 19. maja postati njegova supruga.

Ono što je doktorka Džudi

Džejms primetila jeste da doskorašnj­a glumica „ometa“princa Harija u protokolu, te da on sve vreme gleda prema njoj, ali u pozitivnom smislu.

Sve do nedavno Megan je bila prepuna samopouzda­nja, pogotovo pred medijima, sama birajući kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, a sada je bukvalno prepustila svom vereniku da je

„vodi“.

Sve to, prema rečima doktorke Džejms, i te kako zabavlja Harija, koji se trudi da se koncentriš­e, ali ipak u svemu tome „krade“njene poglede:

- Ovo je novo u njenom govoru tela. Ona se pretvara u aktivnog slušaoca, gledajući ga pažljivo. Taj način godi govorniku, i uobičajen je u Americi, ali ne i u Velikoj Britaniji. Ona očigledno koketira s njim, a on i te kako uživa u tome.

Iako je od samog početka njihove veze upravo Megan bila dominantna, više isturena u javnosti, sada se sve promenilo.

- Što se venčanje više približava, ona čini sve da ga izdigne iznad svega i napravi od njega zvezdu - rekla je doktorka i nastavila:

- Ona ga definitivn­o vrti oko malog prsta, ali ne mislim u negativnom smislu, da manipuliše njim. Vrlo je moguće da je savetuje njena buduća jetrva Kejt Midlton, supruga princa Vilijama.

 ??  ?? On igra kako ona svira: Princ Hari i Megan Markl
On igra kako ona svira: Princ Hari i Megan Markl

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia