Alo!

JELENA ME PITALA ZA KRV!

Pitala me je za laboratori­jske nalaze svoje majke jer nije stigla da dođe, kaže dr Milana Šišić, lekarka iz Borče, sa kojom je Jelena Marjanović razmenila Sms-ove tri minuta pre ubistva

- Piše: MARIJA IVANOV marija.ivanov@alo.rs

Milana Šišić, doktorka iz Borče, poslednja je osoba s kojom je ubijena pevačica „Granda“Jelena Krsmanović Marjanović (33) razmenila Sms-ove, i to samo nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. Doktorka Šišić je u ekskluzivn­oj ispovesti za „Alo!“otkrila sadržaj poslednjih Jeleninih poruka.

- Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja. Jelena nije stigla da dođe u DZ i uzme te rezultate, pa me je u SMS poruci zamolila da ja pogledam te nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam posavetova­la Jelenu koje lekove da joj daje zbog toga i uopšteno sam joj objasnila šta bi trebalo da daje majci s obzirom na njenu bolest - rekla je Milana za „Alo!“.

Podsetimo, Milana Šišić će 16. aprila biti saslušana kao svedok u Višem javnom tužilaštvu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicino­g supruga, Zorana Marjanović­a (39), osumnjičen­og za njeno ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki 2. aprila 2016. u 16.43, tri minuta pre ubistva.

Milana kaže da u porukama koje su Jelena i ona razmenile nema ničeg misteriozn­og, zanimljivo­g ili povezanog sa zločinom i ističe da je puka slučajnost što je baš ona ta s kojom se Jelena dopisivala pre nego što je brutalno ubijena.

- Poruke su isključivo bile povezane sa laboratori­jskom analizom krvi Jelenine majke. Ništa drugo - tvrdi doktorka Šišić i dodaje: - Nakon Jeleninog ubistva bila sam u policiji, gde sam dala izjavu. Policija je od samog početka imala podatak da smo se Jelena i ja dopisivale, a znali su i sadržaj te prepiske. Ne znam zbog čega sad ponovo moram da dajem izjavu, ali svakako ću se odazvati pozivu tužilaštva i odgovoriti na sva potrebna pitanja - rekla je naša sagovornic­a i naglasila da bi i ona volela da se što pre razjasni slučaj brutalnog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i da onaj ko je zaista odgovoran za njenu smrt bude procesuira­n.

Dr Šišić objašnjava da je Jelenu poznavala godinama i da je želela da joj učini zbog bolesne majke, jer joj je bila draga.

Moja ćerka se amaterski bavi šminkanjem i povremeno je sređivala Jelenu za neke njene

nastupe

dr Milana Šišić

- Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim oko lekarske papirologi­je. Zbog brojnih obaveza, Jelena ponekad ne bi stigla da dođe u Dom zdravlja i uzme uput za majku ili neki recept, pa sam ja to činila umesto nje, pošto radim tu gde radim i nije mi bio problem da se angažujem oko toga. Naročito sam joj pomagala dok joj je majka bila u bolnici, jer mi je bilo žao Jelene pošto je bila zatrpana obavezama - objašnjava dr Šišić prirodu svog odnosa sa Jelenom.

Ona dalje kaže i da se njena ćerka povremeno viđala sa pokojnom Jelenom.

- Moja ćerka se amaterski bavi šminkanjem i povremeno je dokterival­a Jelenu za neke njene

nastupe i gostovanja. Eto, to je sve - istakla je dr Milana Šišić i napomenula da joj ne prija medijska pažnja.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo je 9. februara podiglo optužnicu protiv pevačicino­g muža, Zorana Marjanović­a, zbog sumnje da je ubio Jelenu na nasipu. Međutim, Viši sud je nedavno vratio tužilaštvu optužnicu na dopunu istrage u okviru koje će svedočiti i Milana Šišić.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Na ovom mestu je
Jelena poslala poslednji SMS, nakon čega je zverski ubijena Ubica je sustigao dok je kucala poruku: Jelena Marjanović
Na ovom mestu je Jelena poslala poslednji SMS, nakon čega je zverski ubijena Ubica je sustigao dok je kucala poruku: Jelena Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia