Alo!

Plačem svakog dana, ali muž ne obraća pažnju!

ANA BEBIĆ NIKAD EMOTIVNIJA ZBOG TRUDNOĆE

-

Ana Bebić i njen suprug, IT stručnjak Ivan Đolić, uskoro će postati roditelji, a pop pevačica za „Alo!“otkriva kako se oseća u trudnoći i priznaje da nikad u životu nije bila toliko emotivna. Pevačica kaže da je suprug navikao na njene svakodnevn­e suze, ali da se oboje raduju bebi.

- Ne mogu da kažem da menjam raspoložen­je u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: „Danas sam ti plakala“, a on odgovori: „U redu, šta ima novo?“Tako da, on je oguglao, ne tangira se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna posle - s osmehom kaže Ana, koja nije očekivala da trudnoća može toliko da promeni ženu.

- Zaista jeste drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopšte nisam psihički bila pripremlje­na na to. Ljudi kažu da je to blagoslove­no stanje i da uživate u tome, a onda na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš. Niko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri meseca mučnine, ali sada sam super - kaže Ana, koja već uveliko ide ne predavanja u školu roditeljst­va.

- Muž i ja smo otišli na jedno predavanje i stvarno smo uživali. On je hrabro prigrlio bebu, dok sam je ja polivala vodom, maltene ništa nisam radila. Idem na psihofizič­ke vežbe i malo pričamo o tome šta se nosi u porodilišt­e. Imam osećaj da sam svakog puta sve spremnija i spremnija - kaže Ana i dodaje da se plaši porođaja.

- Teško mi padne kad mi prepričava­ju kako izgleda porođaj, malo me isprepadaj­u, ali to je sve normalno i prirodno - ističe pevačica, a s obzirom na to da budući roditelji još ne žele da otkriju pol bebe, Ana kaže da su napravili uži izbor imena:

- Svakog trećeg dana nam padne na pamet neko ime. Ipak, ne opterećuje­mo se ni Ivan ni ja, samo želim da se to ime svidi oboma. T. Veličković

„Pušim maltene otkad sam se rodio, pijem hladan alkohol i gazirane sokove, ne spavam, a čaj nisam popio nikad u životu“

 ??  ?? Ide u školu roditeljst­va: Ana Bebić sa suprugom Ivanom Đolićem
Subota, 31. mart 2018.
Ide u školu roditeljst­va: Ana Bebić sa suprugom Ivanom Đolićem Subota, 31. mart 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia