Alo!

Samo da zdravi dočekamo plej-of!

Crno-beli dočekuju Borac u četvrtak, a onda 11. aprila gostuju Crvenoj zvezdi

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Partizan je završio gostovanje Bačkoj (2:1) bez većih problema. „Parni valjak“je postigao prednost od 2:0 golovima Ožegovića i Tavambe, domaći su nekoliko minuta pred kraj samo ublažili poraz...

Ožegović, strelac prvog kola, nakon pretposled­njeg kola prvog dela šampionata kaže da je posao olakšan usled ranog vođstva.

- Kada na vreme date golove, protivnik se otvori. Gol iz drugog minuta nam je mnogo značio kako ne bismo bili pod tenzijom u jurenju rezultata, a sa druge strane uvek obavezuje na punu koncentrac­iju, jer morate i da sačuvate mrežu, ali i da date još golova da biste se osigurali. Imali smo još šansi, koje, nažalost, nismo realizoval­i, od Đerleka nekoliko minuta kasnije, pa do moje propuštene prilike. Jednostavn­o se desi, iz velike želje rekao je Ožegović za klupski sajt.

Jevrić, golman Bačke, povredio se posle uklizavanj­a u prvim minutima igre u želji da sačuva mrežu.

- Zaista mi je žao, jer takve stvari mogu da se dese svakom od nas. Fudbal nema milosti i u želji da daš najbolje svom timu nekada i ne razmišljaš koje mogu biti posledice. Videli ste i sami da smo i mi proteklih meseci imali mnogo povređenih igrača, među kojima sam bio i ja, i da jednostavn­o profesiona­lni fudbal to nosi sa sobom. Ovom prilikom ga i pozdravlja­m u svoje ime i celokupne ekipe i želim brz oporavak.

Još jedna utakmica, pa počinje plej-of, kada će se deliti bodovi.

- Šef nas stalno opominje da sve radimo mirno, da ne žurimo, već da sagledavam­o svaku utakmicu za sebe i fokusiramo se na onu sledeću. Nama je imperativ Borac iz Čačka, koji je, kao i svaka ekipa, uvek motivisan u Humskoj. Želimo da svi saniraju povrede, da se vrati i Tošić i da budemo zdravi za sve što dolazi potom zaključio je Ožegović.

Crno-beli, dakle, u narednom meču dočekuju Borac, u četvrtak, a onda gostuju Crvenoj zvezdi u 157. večitom derbiju. Utakmica se igra 11. aprila u 18 časova.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia