Alo!

Nina vodala Filipa po televiziji!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

„Čak i kada je morala da ode u šmminkerni­cu, Filip je išao s njom. Sedeo je i strppljivo čekao da se Nina sredi“, kaže našš izvor

Nema sumnje da je ljubav između voditeljke Nine Radulović i tenisera Filipa Krajinović­a jača nego ikada, a bivša supruga glumca Branislava Lečića upoznala je svog partnera sa kolegama na poslu.

Naime, lepa voditeljka je nedavno na Televiziju „Pink“došla sa Filipom, a dan su proveli u obilasku zgrade i druženju sa Nininim kolegama. Kada je došao trenutak da lepa voditeljka stane pred kamere i gledaocima saopšti najvažnije vesti dana, Filip ju je ponosno gledao.

- Već nekoliko nedelja, Nina je angažovana kao prezenterk­a vesti u

„Nacionalno­m dnevniku“, a nedavno je rešila da dečka Filipa upozna sa svojim radnim okruženjem. Tako ga je pre nekoliko dana dovela na Televiziju „Pink“kako bi mi pokazala gde i šta radi. Stigli su nekoliko sati pre početka „Dnevnika“i odmah su otišli u restoran na poslednjem spratu zgrade televizije kako bi popili kafu i nešto na brzinu pojeli - kaže na početku razgovora za „Alo!“izvor blizak voditeljki i objašnjava da je Filipova poseta trajala gotovo ceo dan.

- Vrlo brzo su im se pridružile Ninine koleginice, kojima je voditeljka ponosno predstavil­a svog partnera. Filip i Nina su uživali u pažnji, a voditeljka nije mogla

da sakrije zadovoljst­vo svaki put kada bi joj kolege rekle da su savršen par. Satima su ćaskali u opuštenoj atmosferi i prepričava­li anegdote sa početka zabavljanj­a - kaže naš izvor i dodaje da se Nina i Filip tih nekoliko sati na „Pinku“nisu razdvajali.

- Čak i kada je morala da ode u šminkernic­u i započne spremanje za „Dnevnik“,

vo najpre Filip je sredi sedeo koji tekli je gli našminka, a potom i da frizuru, su išao da na i se čekaoda se Nina prom zaljublje- tomnisu momaknu s u njoom. Strplji- to a svima onima a ni upućivaosv­ojoj izabranifi­lip ci. mlađi u njihovojj vezi sve savršeioni­še pogledikoj­e je teniser Iako odNine, čini se da jepet godina želeo izvor no funkci i da otkrriva da je teniser s smatra - Međuti doksvoju dragu poprezentu­je lip fičnosti nije mogaoda uđe u stua živogm, zbog specig delu. dio Zbog i iza toga kameragled­a Ninu na je oostao van studija i kroz staklo posmatraao kako Radulodnev­nik“vićeva vodi „Nacionalni- kaže naš izvor na kraju.

Podsetimo, voditeljka Nina Radulović i teniser Filip Krajinović ć, koji je trenute, no na 27. mestu ATP liste započeli su rood mansu pre nešto manje o dve godine, a prvi put su se zajedno po ojavili u javnosti početkom 2017.

Inače, Nina je pre veze e sa Filipom bila u braku sa glumcem Bra anislavom Lečiogodiš­njeg ćem, sa kojim ima sedmsina Lava.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia