Alo!

Razvodi se Čening Tejtum

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Nigde brak nema tako kratak rok trajanja kao u Holivudu, a to su nedavno shvatili i glumci

Čening Tejtum i Džena Devan. Naime, jedan od najseksepi­lnijih holivudski­h parova rešio je da stavi tačku na brak dug devet godina, a u zajedničko­j objavi na društvenim mrežama Čening i Džena su priznali da se, uprkos razvodu, i dalje vole i da će se zajedno truditi da što bolje vaspitaju četvorogod­išnju ćerku

Everli.

- Zaljubili smo se pre mnogo godina i zajedno smo doživeli čarobne trenutke. I dalje se neizmerno volimo i tu se ništa nije promenilo, ali u našem slučaju, ljubav je predivna avantura koja nas je odvela na različite strane - piše između ostalog u zajedničko­m saopštenju koje je na Fejsbuku objavio Tejtum.

- Ne postoji nikakav skriveni razlog našeg rastanka, jednostavn­o, mi smo prijatelji koji su shvatili da im treba prostor da svoj život učine srećnim i ispunjenim. Bićemo porodica i dalje i zajedno ćemo vaspitavat­i ćerku Everli - naveli su Čening Tejtum i Džena Devan.

Inače, par se poslednji put u javnosti pojavio u januaru na ceremoniji dodele „Zlatnih globusa“, a ubrzo nakon toga počelo je da se šuška da nešto nije u redu u braku popularnih glumaca. Tako je Džena za martovsko izdanje časopisa „Helt“javno govorila o problemima u braku.

- Kada nam ljudi kažu da imamo savršen život, sve što želim je da vrisnem i kažem im da niko nije savršen - izjavila je pre mesec dana supruga Čeninga Tejtuma. Podsetimo, Čening Tejtum i Džena Devan su se upoznali na snimanju filma „Step ap” 2006. godine. Venčali su se u julu tri godine kasnije na plaži Malibu, a ćerku Everli su dobili 2013.

Najzgodnij­i par Holivuda stavio tačku na brak

 ??  ?? Lubav se ugasila: Čening Tejtum i Džena Devan
Lubav se ugasila: Čening Tejtum i Džena Devan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia