Alo!

Do titule u NBA ritmu! KRAJ ZA 4 DANA?

Od starta doigravanj­a (9. april) teoretski pobednik može se znati najranije 12, a najkasnije 15. aprila

- Piše: F. JOVANOVIĆ redakcija@alo.rs

Crvena zvezda i Budućnost u borbi za titulu u ABA ligi.

Otkako su Podgoričan­i izbacili Cedevitu a Beograđani Mornar, oba kluba počela su da razmišljaj­u o najvrednij­em trofeju, o ulaznici za Evroligu sledeće sezone.

Zbog stečene prednosti domaćeg terena, Crvena zvezda će biti domaćin 9. i

10. aprila, a posle samo dan odmora serija se seli u Podgoricu. U „Morači“će se igrati 12. aprila, a ukoliko šampion ne bude odlučen u prva tri meča, finale se nastavlja na istom mestu i

13. aprila. Ukoliko ni do tada ne padne odluka o šampionu, Zvezda bi bila domaćin poslednjeg superspekt­akla, baš na dan kada se igra fudbalski „večiti derbi“.

Pre najave velikog finala, Alen Omić, košarkaš Crvene zvezde, sumira sve ono što se dešavalo u polufinalu sa Mornarom.

- Znali smo od početka šta nam je cilj, to finale. To treba Zvezdi i sve smo dali od sebe da ostvarimo taj cilj. Jedan korak dalje. Moram da kažem svaka čast za atmosferu, za navijače. Kad imaš vrhunsku publiku, nemaš o čemu da pričaš. Već sad očekujemo da i u finalu kod kuće hala bude puna - rekao je Omić.

Centar crveno-belih osvrnuo se na prijem u Zvezdi.

- Kad sam došao, znao sam da ću se brzo uštimovati s ekipom i da ću igrati kao da sam tu od početka sezone jer se vidi da su to pravi momci. Tu nije bilo teško da bi mi bilo potrebno dva-tri meseca da uđem u sistem. Jednostavn­o, od prvog dana, kad sam došao, svi su me brzo uveli u ekipu. Znao sam da će se tako desiti jer znam neke od pre kad sam bio u Olimpiji, igrao sam protiv njih. Dobro se osećam, sa Balkana sam, nije mi bilo teško - rekao je Omić za „B92“.

 ??  ?? I zvezdine čirlidersi­ce
najavljuju spektal Spreman za titulu: Alen Omić
I zvezdine čirlidersi­ce najavljuju spektal Spreman za titulu: Alen Omić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia