Alo!

Ubio majku, pa se skinuo go i plesao!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Profesorka srpskog jezika Ljiljana Stanojević (84) nađena je mrtva na podu u svom stanu u Paraćinu, a njen sin Ivan (53) bio je potpuno nag u kupatilu, dok je u stanu treštala muzika! Za zločin je osumnjičen upravo profesorki­n sin, koji je sanitetski­m vozilom prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinsko­g doma zdravlja, a zatim u Ćupriju, na odeljenje psihijatri­je.

Obdukcijom je je potvrđeno da je reč o nasilnoj smrti, ali još nije saopšteno kako je nesrećna profesorka u penziji izdahnula.

Policija u Paraćinu je pronašla telo Ljiljane Stanojević u sredu

uveče u njenom stanu u ulici Mihajla Pupina u Paraćinu. Zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini, koji je izašao na lice mesta, naložio je obdukciju, dok je profesorki­n sin Ivan sanitetski­m vozilom prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinsko­g doma zdravlja, a zatim u Ćupriju, na odeljenje psihijatri­je.

Stanari zgrade u ulici Mihajla Pupina još su

u šoku. Oni sumnjaju da je žena zadavljena i kažu da se u sredu uveče iz Ljiljanino­g stana, u kojem je živela sa sinom, čula svađa i da je treštala muzika.

- Sin je vikao: „Napolje, napolje!“U sredu se celog dana iz njihovog stana čula glasna muzika. Čak i kada je došla policija, treštala je muzika. Znamo da Ivan dugo nije imao posao. Ženio se dva puta i razvodio. Pre nekoliko godina je došao da živi sa majkom. Čuli smo da je bio samo u čarapama kada je stigla patrola. Nije hteo da se obuče čak ni kada su inspektori ušli u stan. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! priča komšinica i dodaje:

- Profesorka Ljiljana je bila izuzetno doterana ženu, prava gospođa. Ljiljanin drugi sin je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstv­u.

U Hitnoj pomoći su nam rekli da se Ivan Stanojević ranije nije lečio od psihijatri­jskih bolesti.

Istragom treba da se utvrdi šta je prethodilo zločinu i kako je profesorka ubijena.

Policija zatekla Ljiljanu Stanojević (84) mrtvu, dok je njen sin Ivan bio samo u čarapama Sin je vikao: ‘Napolje, napolje!‘ komšije

 ??  ?? Zgrada u kojoj se dogodila tragedija
Zgrada u kojoj se dogodila tragedija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia