Alo!

OGLASIO SE TERMINATOR POSLE OPERACIJE SRCA I’M BACK!

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Arnold Švarcenege­r presrećan je što je preživeo drugu operaciju na srcu. Glumac, kog je proslavila uloga Terminator­a, imao je otvorenu operaciju srca nakon komplikaci­ja sa zamenom ventila koji omogućuje protok krvi kroz taj mišić.

Švarcenege­r je prvo odveden u bolnicu zbog zamene ventila na kateteru. Hirurški zahvat kojem je prethodno bio podvrgnut eksperimen­talne je prirode, zbog čega je došlo do komplikaci­ja. Doktori su bili pripremlje­ni za slučaj da zamena ventila na kateteru ne uspe, pa su veoma brzo doneli odluku da je Terminator­u neophodna operacija na otvorenom srcu. Sama hirurška intervenci­ja trajala je nekoliko sati.

Holivudska zvezda sada se prvi put oglasila posle teškog zahvata i poručila je fanovima da je sad sve u redu.

- Istina je! Vratio sam se! Otišao sam na spavanje očekujući da ću se probuditi s malim rezom, a imam veliki. Ali, znate šta?! Probudio sam se i zbog toga sam zahvalan - napisao je bivši guverner Kalifornij­e. Švarcenege­r se zahvalio lekarima i medicinski­m sestrama, kao i obožavaoci­ma koji su mu sve vreme slali poruke podrške. Fanovi su komentaris­ali glumčevu objavu, istakavši kako im je drago što se „zadržao ovde“.

- Nikad ne odustaj. Ti si prava inspiracij­a i sada polako dok se oporavljaš napisali su mu.

Glumac je bio u bolnici u

Los Anđelesu na operaciji koja je trajala nekoliko sati, a to mu nije prvi put da je imao problema sa srcem. On je, naime, operisao srce i 1997. Tada je izjavio da želi da to obavi dok je „još mlad“, iako su doktori tvrdili da nema potrebe za tim.

- Odabrati otvorenu operaciju srca, iako se nikad nisam osećao bolesno, bila je najteža odluka koju sam doneo u životu. Veselim se dugom, zdravom životu sa svojom porodicom - rekao je nakon te operacije bivši kalifornij­ski guverner, koji je uvek tvrdio kako njegovi problemi sa srcem nemaju veze sa steroidima koje je koristio. Švarcenege­r se prošle godine razveo od supruge, novinarke Marije Šrajver (63) nakon 31 godine braka. Imaju ćerke Katrin Junis (29) i Kristin (27) i sinove Patrika (25) i Kristofera (21).

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia