Alo!

SAVO POSTAO DOKTOR!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Bivši srpski reprezenta­tivac Savo Milošević, koji trenutno obavlja funkciju potpredsed­nika Fudbalskog saveza Srbije, postao je lekar. I to ne bilo kakav, već najbolji estetski hirurg u zemlji, koga bivša tašta „teroriše“da je operiše potpuno besplatno.

To je samo deo zapleta nove predstave „Otkačene“rediteljke Monike Romić po tekstu Slavice Ljujić, koja će premijerno biti odigrana 15. aprila na sceni „Akademije 28“, a u kojoj će se proslavlje­ni fudbaler oprobati kao glumac. On je u razgovoru za „Alo!“otkrio da nema tremu pred premijeru, ali priznaje da nije očekivao da je glumački poziv toliko težak.

- Svašta sam probao u životu, pa ajde još da vidim kako je to biti glumac. To do sada nisam probao, pored svih obaveza koje imam u životu. Šalu na stranu, prijatelji su me pozvali da glumim u ovoj predstavi i pristao sam da budem gost i odigram jednu manju ulogu. Mada, kad malo bolje razmislim, nije ona ni toliko mala. Mislim da ću na sceni biti sigurno desetak minuta - počinje priču Milošević.

Potpredsed­nik FSS-A otkriva da je reč o urbanoj porodičnoj priči u kojoj može da se prepozna svako, ali je obrađena na duhovit i komičan način.

- Reč je o predstavi koja se bavi porodičnim problemima, a ja, verovali ili ne, igram estetskog hirurga, koji je bivši muž jedne od ćerki. Svaki dan idem na probe i nisam uopšte znao da je to ovako teško. Imam utisak da je teže od fudbala. Možda zato što ovo ne umem da radim. Mislim da smo uradili dobru stvar i s nestrpljen­jem očekujem premijeru, a tremu uopšte nemam - kroz smeh poručuje Milošević.

Osim Miloševića, u predstavi igraju Boris Milivojevi­ć, Monika Romić, Zlatija Ivanović, Slavica Ljujić, Danica Radulović i Jovana Mladenović.

Proslavlje­ni fudbaler igra estetskog hirurga u predstavi „Otkačene”, koja će premijerno biti izvedena 15. aprila na sceni „Akademije 28”

 ??  ?? Plakat za predstavu
Plakat za predstavu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia