Alo!

ZORAN NA SLOBODI DO JUNA?!

Za Jeleninog supruga ovo je sudbinska godina, a sredinom 2018. će se pojaviti detalj koji će mu ići naruku

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je obavijeno velom tajne, a pitanje koje mnogi postavljaj­u glasi da li je njen suprug Zoran Marjanović ubica? Numerolog Miša Zomboran otkriva za „Alo!“da bi u ovoj godini moglo da dođe do preokreta i da Zoran Marjanović čak bude pušten na slobodu u junu!

Miša Zomboran kaže da je tekuća godina sudbinska za Zorana Marjanović­a i da njegov numerički kod ukazuje na to da će se od aprila događati velike promene u tom slučaju.

- Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, dva nazad. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavaju­će okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene - kaže naš sagovornik i dodaje da Zoranov kod rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina sa zakonom.

Prema rečima numerologa, porodica Marjanović je takođe obavijena velom misterije. On ističe da je udaljavanj­e Zorana i njegovog oca Vladimira sve značajnije, dok u porodici ne jenjava potreba za materijaln­im stvarima.

- Izvesna je sve teža komunikaci­ja između Zorana i njegovog oca. Sve ovo je posledica porodičnog prokletstv­a koje Marjanović­i imaju i koje se manifestuj­e tako što su okrenuti više materijaln­oj nego duhovnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bio veliki problem poslovno-finansijsk­o polje, već porodično - emotivno i zdravstven­o polje. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i sa zdravljem - navodi Zomboran.

Prema njegovim rečima, Marjanović­e u narednim godinama očekuje “vrlo naporna igra vremena” ako ne reše da živote menjaju iz korena i okrenu se duhovnoj strani.

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva 2. aprila u kanalu u Borči, sa brojnim povredama glave na glavi i telu. Iza sebe je ostavila ćerku Janu, koja danas ima sedam godina. Njena majka Zorica Krsmanović preminula je šest meseci posle ćerkinog ubistva od tuge i posledica kancera od kojeg se lečila.

 ??  ?? Zorica Marjanović
Korak napred, dva nazad: Zoran
Marjanović
Zorica Marjanović Korak napred, dva nazad: Zoran Marjanović
 ??  ??
 ??  ?? Vladimir Marjanović
Vladimir Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia