Alo!

Duško laže da je sa Zoricom, a Luna i Sloba su dno dna!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Samo šest dana nakon što je izbačena iz rijalitija „Zadruga“, pevačica Saška Karan sabrala je utiske o bivšim cimerima. Ona je u razgovoru za „Alo!“otkrila šta misli o vezama u rijalitiju, ali i o tome ko treba da bude pobednik „Zadruge“.

- Zorica Marković mi je koleginica koju izuzetno cenim i poštujem, ali mislim da je njena veza sa Duškom potpuno foliranje. On je običan čovek, ali čim je ušao u rijaliti, jasno je da teži da postane poznat i izađe iz anonimnost­i. Jednostavn­o su se dogovorili da glume da su u vezi, ali to ne pije vodu - kaže Saška i dodaje da se i veza Duškove ćerke Andrijane sa Đeksonom zasniva na istom principu.

- Andrijana je poštena devojka, ali sigurna sam da ništa neće uraditi u karijeri jer joj fali prodornost. Odlično peva, ali to svakako nije dovoljno. Unutra se vidi koliko je njihova „veza“prozirna, jer tu zaista nema ničega. Andrijana sve radi zarad opstanka, a u izboru Đeksona je potpuno omašila i ta veza joj nije trebala. Đekson je odličan momak, ali veze koje je on imao sa devojkama u „Zadruzi“nisu nešto čime može da se pohvali - kaže Karanova i objašnjava da su ipak Sloba i Luna najveće razočaranj­e rijalitija.

- Svaki put kada Luna Đogani dobije kritiku na račun toga šta je uradila u rijalitiju, ona se pravda činjenicom da ima samo 20 godina. Pa hajte, molim vas! Svi smo bili mladi, niko od nas nije svetac, ali uraditi tako nešto bez imalo griže savesti je dno dna. Ali šta očekivati od nekoga ko je iz narkomansk­e porodice, pa i sama je priznala da je pušila marihuanu sa majkom i očuhom - kaže Saška, koja nije imala lepe reči ni za Slobu.

- On je najobičnij­i deda bez imalo energije, koji se po ceo dan vuče po krevetu. Kao da je ostario pre vremena, to je sramota. Najobičnij­i agresivac, koji ima obraza da kaže da sam mu šest meseci kidala živce. Čime, istinom? Sloba još ima obraza da prebacuje krivicu na Kiju što je prevarena na tako gnusan način - kaže pevačica i otkriva šta misli o Filipu Đukiću.

- Filip može samo da glumi je*ača u rijalitiju. Ništa nije bilo između njega i Kije u hotelu, kao što ničega nema između njega i Zorane i Marije Ane. Nakon onog njegovog „priznanja“, kao čopor su se ostrvili na Kiju, da je spuste u mulj, jer svi vide da je ona favorit. A i što da ne bude? Jaka je, stabilna, pametna i inteligent­na. Treba sve to izdržati i biti jak, a ne postati žrtva, što Kija nikako nije. Ona je mlada ženica pred kojom su život i budućnost i želim joj da nađe pravog muškarca

- kaže Saška i za kraj otkriva ko ju je Miki Đuričić najviše razočarao.

Nakon napuštanja „Zadruge“, folkerka bez dlake na jeziku oplela po svim učesnicima

 ??  ?? Sloba je najobičnij­i
deda bez imalo energije, kaže Saška
Saška tvrdi da se svi foliraju osim
Kristine Kockar
Sloba je najobičnij­i deda bez imalo energije, kaže Saška Saška tvrdi da se svi foliraju osim Kristine Kockar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia