Alo!

SAŠA: Devojka mi je vredna, pa je ofarbala jaja! ANA: Bolje bi joj bilo da ti rodi ćerku!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina maric@alo.rs

Kada se dve pop zvezde nađu na jednom mestu, onda je dobar provod, smeh i zabava zagarantov­an. Ana Kokić i Saša Kovačević pozirali su za dnevni list “Alo!” i otkrili kako su proslavili najradosni­ji hrišćanski praznik Uskrs. Dve muzičke zvezde otkrile su nam kako su ovu nedelju provele u krugu porodice - dok su za farbanje jaja u porodici Kokić-rađen bile zadužene Anine ćerke, kod Kovačevića se situaci- ja razlikoval­a. Naime, Saša nam je

priznao da je ove godine za farbanje bila zadužena devojka Zorana, kojoj je pomagala njegova mama. Ćaskajući sa Anom i Sašom, saznali smo da se Uskrsu raduju kao mala deca, te da taj dan ima posebno značenje u njihovim srcima. Kada su odmerili snage u kucanju jajima, Saša je pobedio svoju koleginicu.

- Inače, Uskrs skoro svake godine proslavlja­m u krugu porodice. Trudim se da ne radim na taj dan, ali se dešavalo da nisam mogao da izbegnem nastupe, pa bih nekada i tada pevao. Naravno, kao i svake godine, Uskrs smo proslavili u zdravlju i veselju. Nadam se da će moju i Aninu porodicu zdravlje pratiti do sledećeg Vaskrsa, jer je to najvažnije - rekao je Saša Kovačević za “Alo!” i otkrio da je ove godine njegova devojka Zorana bila i te kako vredna.

- Naravno da je ona ofarbala jaja (smeh). Zorana je vrlo vredna devojka, tako da je ona zajedno sa mojom mamom pripremila vrhunsku trpezu - rekao je Kovačević, a onda se obratio svojoj koleginici Ani Kokić.

- Tebi želim da do sledećeg Uskrsa rodiš još jednu ćerkicu, pošto su Tea i Nina zaista predivne - rekao je Saša kroz osmeh, da bi se Ana nadovezala:

- Ja bih tebi poželela koncert u „Areni“i jednu ćerku do sledećeg Uskrsa! Zapravo, neka prvo tvoja devojka rodi dve ćerke, pa ću ja još jednu. Pustila sam te da pobediš ove godine u kucanju, zato hoću da se dokažeš do sledećeg Uskrsa - rekla je Ana kroz smeh.

Kokićeva nam je otkrila kako se u njenom domu ove godine proslavio najradosni­ji hrišćanski praznik.

- Lepo i zanimljivo. Svake godine drugačije farbamo jaja, crtamo po njima i na neki način pravimo priču tim crtežima. Baš tako je bilo i ove godine. Deca obožavaju to da rade, pa nam je celi petak dan prošao u ukrašavanj­u i spremanju za Uskrs. Nina i Tea mi uvek pomažu i uživaju u tome. Ja sam zadužena za kuvanje i spremanje hrane, a one za ukrašavanj­e i dekoraciju - rekla nam je Ana i priznala da nema sreće u kucanju jajima, što se videlo i u duelu sa Kovačeviće­m.

- Nina i Tea me uvek pobede. Deca su mi nepobediva. One imaju neke metode kako biraju jaja, kako se kucaju, njima je to jako važno (smeh). Ja uvek uzimam manja jaja, čini mi se da su ona jača, ali me devojčice pobede - rekla nam je pevačica.

Za razliku od Ane, Saša ima još bolju taktiku pri izboru jaja.

- Ne znam da li je to pametno, ali se ja uvek trudim da nađem ono najšpicast­ije, što se do sada nije pokazalo kao pametno, ali ja i dalje idem svojom taktikom - kaže za “Alo!” pop zvezda.

Uprkos činjenici da su odrasli, Ana i Saša su i dalje deca u duši. Složili su se da je period kada su bili mlađi imao svoje prednosti, ali da danas drugačije doživljava­ju praznike i da im se raduju sa jednim novim žarom. Uskrs za njih predstavlj­a mir, blagostanj­e i ljubav.

- Još sam dete u duši, tako da se podjednako radujem svakom prazniku i danas, kada sam stariji - rekao je Kovačević, dok nam je Ana otkrila da poštuje sve verske praznike.

- Veliki sam vernik i mnogo volim Božić i Uskrs kao najveće hrišćanske praznike. Poštujem sve verske praznike i radujem se uvek okupljanju dragih ljudi za svoju krsnu slavu Đurđevdan - rekla je Kokićeva za „Alo!“.

 ??  ?? ovogodišnj­em U duelu jajima
pobedio pevač je
koleginicu, svoju kaže, iako, kako
retko to mu polazi od
ruke
ovogodišnj­em U duelu jajima pobedio pevač je koleginicu, svoju kaže, iako, kako retko to mu polazi od ruke
 ??  ??
 ??  ?? Kovačević sa devojkom
Kovačević sa devojkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia