Alo!

Janin tužni Uskrs bez roditelja!

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Tuga do neba! Jana Marjanović (7) ove godine je prvi put proslavila Uskrs bez roditelja! Ćerka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) u februaru je proslavila rođendan, već drugi put bez majke, a ovaj Uskrs je provela i bez svog oca Zorana (39), koji je u pritvoru zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Kako saznajemo, Jana uskršnje praznike provodi sa ukućanima u Borči, međutim, iako je obasipana ljubavlju i pažnjom dede, babe, strica i ostalih Marjanović­a, ovaj praznik je posebno bio traumatiča­n po nju.

- Jana je tužna već danima! Ona je u kratkom roku ostala bez majke, bake

Zorice Krsmanović, a sada je i bez oca. Do sada je dva rođendana provela bez majke, a sada je za Uskrs i bez oca. Prošle godine praznici su bili podnošljiv­iji po nju, jer je i Zoran bio tu, međutim, ovaj Uskrs je prvi put bila i bez oba roditelja. Svi su obigravali oko nje, ali to nije bilo dovoljno! Iako Zorana viđa u zatvoru, ovih dana bila je posebno tužna, jer joj nedostaju roditelji. Za praznike nije radilo ni predškolsk­o, a inače njen boravak tamo pozitivno utiče na nju! Kada je okružena drugom decom, Jana je mnogo srećnija, i tada zaboravi na tugu. Sada je farbala jaja sa bakom i dekom, ali su joj ipak falili mama i tata - ispričao je izvor blizak porodici za naš list.

Prema rečima našeg izvora, Zoran Marjanović, koji je mesecima već u pritvoru zbog Jeleninog ubistva, takođe je u lošem stanju, jer je posle Božića i ovaj praznik proveo bez ćerke.

- Pred sam praznik bili su Zoranovi kod njega u poseti. Tada je Zoran od njih unapred dobio i paket sa hranom i potrepštin­ama, jer verovatno nisu mogli da ga posete i za sam praznik. U paketu je dobio hranu i odeću, posebno upakovanu u skladu sa pravilima zatvora, kako bi koliko-toliko imao prazničnu trpezu - ispričao je izvor za naš list.

Bivši obaveštaja­c i kriminolog Boža Spasić, koji je komunicira­o sa Zoranovim ocem Vladimirom putem Fejsbuka, rekao je za naš list da je Vladimir posetio Zorana nekoliko dana pred Uskrs.

- Vladimir redovno ide u zatvor kod Zorana! Čini mi se da tri puta mesečno ima pravo na to! Tako da je on prošle nedelje, tri do četiri dana pred Uskrs, bio kod Zorana u poseti. To mi je napisao na

Fejsbuku. On ga redovno obilazi i redovno dobija dozvolu, jer na to ima pravo. Ako je bio pre praznika, Vladimir ne može tako brzo da ! dođe u sledeću posetu. Kad Vladimir odlazi sa Janom kod Zorana, onda dobija posebnu dozvolu. Pitao sam Vladimira, kako izgleda to kad dođe mala Jana kod Zorana u posetu. Da li oni razgovaraj­u preko ograde ili imaju posebnu sobu. Zapravo, imaju posebnu sobu i onda kada mala Jana dođe ona utrči kod Zorana u krilo, sedi kod njega i pričaju ispričao je Spasić za naš list.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine zbog ubistva supruge Jelene Marjanović. Ona je pronađena mrtva 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa, na kojem je prethodno trčala. Zoranu je od hapšenja nekoliko puta produžavan pritvor, a nedavno je protiv njega podneta i optužnica.

Mala Jana za hrišćanski praznik nije mogla da ode kod oca u zatvor

Zoran Marjanović pred Uskrs dobio paket

od kuće

 ??  ?? Neprežalje­na majka:
Jelena Marjanović Zoran Marjanović sa ćerkom Janom
u studiju
Neprežalje­na majka: Jelena Marjanović Zoran Marjanović sa ćerkom Janom u studiju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia