Alo!

TUŽILAŠTVO u skrivenim spisima KRIJE ISTINU!

-

„Zašto tužilac krije snimak sa kuće

što Jahovića ako na njemu nema ničeg kvari njihovu igru“, pita Zorica Mitrović

ubistva. Kasnije sam čula da policija ima broj koji je pratila. Nije mi jasno što nisu došli do vlasnika tog broja i pozvali ga na saslušanje, da objasni zašto je bacio čekić i šta je tražio na nasipu u vreme ubistva priča Zorica Mitrović.

Zorica je uverena da nekome ne odgovara da istina izađe na videlo, ali je istovremen­o ubeđena da će pravda pobediti.

- Sećam se kada je advokat Veljko Delibašić začuđeno rekao da spisi nisu bili zalepljeni, iako zakon to nalaže! U ovom slučaju to nije bila praksa. Ovde su izvlačeni listovi. Uzimali su ko je šta hteo... - tvrdi Zorica Mitrović.

Ona tvrdi da su nestali baš delovi predmeta koji ukazuju na Zoranovu nevinost.

- Sve ono što apsolutno ide u Zoranovu korist je otuđeno. Onda dolazim do zaključka da nekome istina ne odgovara, a da taj neko nisu Marjanović­i. Sumnjam da je Zoranu uskraćeno osnovno ljudsko pravo, pravo na pravično suđenje, jer trud advokatsko­g tima da taj proces uvede u zakonske okvire pada u vodu. Sumnjam da neko sabotira ceo slučaj, jer advokati nisu dobili kompletan uvid u spise i ne mogu da spreme odbranu. Zoran apsolutno ima pravo na uvid u predmet koji se vodi protiv njega. Kada se na to doda i činjenica da tužilaštvo ima i skrivene spise i da delove sklanja od branilaca, onda se rađa opravdana sumnja da nešto ovde debelo ne štima. Pitam se zašto se u sakrivenim spisima nalazi snimak koji su zabeležile kamere na kući Jahovića? Ako na njemu nema ničeg što kvari ovu igru tužilaštva, zašto ga onda kriju? Zoranu odgovara samo istina, zato njegova odbrana insistira na svemu. Imam veliko poverenje u sud i uzdam se u fer suđenje - kaže Zorica Mitrović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia