Alo!

HARIS POLUDEO zbog Rade i Leona

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Čini se da u vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića u poslednje vreme ne cvetaju ruže i da su ljubomorne scene i svađe svakodnevi­ca mladog para, a kako „Alo!“saznaje, povod je drugi muškarac. Berković je jedva progutao Radinu želju da snimi duet sa Stefanom Dimitrijev­ićem Leonom, a koliko mu je pevačicina odluka teško pala, bilo je jasno svima koji su se zatekli na snimanju spota za pesmu „Lavlje krzno“.

Naime, Haris je tokom snimanja spota neprestano zvao Manojlović­evu kako bi proveravao šta radi, a jedino činjenica što nije bio u Beogradu sprečila ga je da ne dođe na set.

- Haris je bio potpuno van sebe kada mu je Rada saopštila da namerava da snimi spot sa Leonom, pogotovo što smatra da joj saradnja s njim nije potrebna. Na stranu to što Leon Harisa podseća na Milana Stankovića, pevačicino­g bivšeg momk,a i što u spotu ima dosta seksi kadrova njega je najviše iznerviral­a činjenica što je, nakon dueta koji su njih dvoje snimili, Rada odlučila da snimi pesmu sa drugim pevačem. Na sve načine je pokušao da je odgovori od namere da snimi novu pesmu, ali nije uspeo, jer je Rada veoma odlučna kada je o poslu reč. Ono što nameri, to i učini - kaže za „Alo!“izvor blizak mladom paru i objašnjava da Rada nije mogla da pretpostav­i da će je ta poslovna

Berkoviću se nije

svidela ideja da njegova devojka snima duet sa pevačem koji ga podseća na Milana

Stankovića

ka ao drastično progutao koštati trenutak živaca. pogoršala. ideju da snime o duetu, Jednois spot, ali nije mogao da prevaziđe a njegova devojka snima sekrugim muškarcem, a najviše alo što nije na setu, odakle bi situaciju. Umesto toga, traade da mu se javi na svakoj anja, što ona nije htela u potispoštu­je. Pozvala ga je samo kada je počelo snimanje da bi mu javila da sve funkcioniš­e u najboljem redu, a nakon toga je telefon ostavila u garderobi i otišla na set - kaže naš izvor i objašnjava da je taj Radin gest iznervirao mladog Berkovića.

- Tek kada je otišla na prvu pauzu, videla je desetinu propušteni­h poziva od Harisa i isto toliko poruka. U prvi mah nije želela da odgovori na Harisove ljubomorne poruke, ali kada je krenuo opet da je zove telefonom, više nije mogla da ignoriše njegove uzastopne pozive.

Kada se konačno javila, poručila mu je da prestane da je zivka i da je pusti da završi snimanje - kazao je naš izvor i objasnio da ni to nije pomoglo.

- Haris je nastavio da je zove, bukvalno na svakih pola sata, a Rada se nije mnogo obazirala na njegov pozive. Isključila je zvono na telefonu i nastavila da snima spot kao da se ništa nije desilo - kaže naš izvor na kraju, dok akteri ove priče nisu bili dostupni za komentar do zaključenj­a broja.

Inače, spot za pesmu „Lavlje krzno“Rade Manojlović i Stefana Dimitrijev­ića Leona završen je krajem marta, a snimanje je trajalo nekoliko dana na različitim lokacijama.

 ??  ?? Ljubav na ispitu: Haris Berković i
Rada Manojlović
Ljubav na ispitu: Haris Berković i Rada Manojlović
 ??  ?? Seksi scene u spotu: Rada i Leon
Seksi scene u spotu: Rada i Leon

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia