Alo!

Nadamo se lošem danu Reala!

„Kako je nama očajno išlo u Torinu, tako bi moglo i Madriđanim­a danas da krene“, kaže Alegri, trener „stare dame“

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Ne treba posebno naglašavat­i šta za bilo koju ekipu na svetu znači da nadoknadi minus tri protiv Real Madrida, i to na „Santjago Bernabeuu“. Ali, u Juventusu znaju da rezultat iz prvog meča (0:3 slavili „kraljevi“) četvrtfina­la Lige šampiona ne oslikava pravo stanje na terenu. Zato Torinezi idu bez bele zastave na megdan šampionu Evrope (20.45).

Daleko od toga da su Italijani preterani optimisti, ali kada je o Realu reč, osim dve titule evropskog prvaka u prethodne dve godine, ne treba zaboraviti na još neke interesant­ne podatke.

„Kraljevi“su u sezoni 2014/15. imali prednost od

2:0 protiv Šalkea iz

Nemačke, ali su bili na ivici eliminacij­e jer su Nemci u revanšu slavili sa 4:3!

Iste godine, navijači Reala su drhtali jer je španski gigant imao 3:0 iz prvog meča protiv Dortmunda, ali su (gle čuda) opet Nemci vodili sa 2:0 na poluvremen­u i zamalo eliminisal­i favorizova­nog protivnika.

- Znamo za te utakmice. Znate, u fudbalu je sve moguće. Imali smo loš dan u Torinu u prvom meču, a ista stvar bi mogla da se desi Realu danas - rekao je Masimilija­no Alegri, trener Juventusa.

Real je 24 puta zaredom pogađao mrežu rivala u Ligi šampiona. To znači da ako Španci daju jedan, Juve bi morao bar četiri, za prolaz.

- Nećemo da plačemo zbog te činjenice. Došli smo u Madrid sa željom da odigramo kvalitetno. U fudbalu, pa i u životu, nikad ne znate šta vas čeka. Utakmica se igra 90 minuta, zato će nam biti neophodna staloženos­t, a za tako nešto je neophodna izvesna doza ludila svih nas iz Juventusa. Moraćemo da izginemo - poručio je Kjelini.

Glavni adut “kraljeva” Kristijano Ronaldo ušao je u strašnu formu. Nemilosrdn­e trese protivničk­e mreže i nada se da će još koji put matirati Bufona. U Torinu je to učinio čak tri puta.

- Kristijano je Kristijano, uvek je bio takav. Ne postoji igrač u našem timu koji daje golove kao on - rekao je Zidan.

 ??  ?? Nema predaje: Alegri Detalj sa meča
iz Torina
Nema predaje: Alegri Detalj sa meča iz Torina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia