Alo!

Sašina kravata k‘o nečija plata!

-

Lider PSG-A Saša Janković prošetao je juče, gostujući na TV N1, kravatu prestižnog i papreno skupog modnog brenda „Barberi” od skoro 200 dolara!

Čini se da se Janković ugledao Dragana Đilasa, bar kada se radi o modnim komadima prestižnih svetskih brendova. Tako je bivši gradonačel­nik na protestu ispred RTS-A prošetao sivi šal luksuznog brenda „Hugo Bos”, koji je koštao 75 dolara, a Janković je odlučio da ode korak dalje, pa se okitio kravatom koja košta čak oko 18.200 dinara.

Naime, Janković je za gostovanje u jutarnjem programu TV N1 odabrao „barberi” kravatu.

Ovaj modni komad na zvaničnom sajtu ovog ekskluzivn­og brenda košta 190 dolara iliti oko 18.200 dinara.

Izgleda da su Jankovići i te kako skloni markiranim modnim komadima, te je prošle godine tašna njegove supruge Slavice Janković zapalila društvene mreže. Dok su tviteraši tvrdili da supruga nekadašnje­g ombudsmana i aktuelnog lidera PSGA šeta “Fendijevu” torbu od nekoliko hiljada evra, ona se branila da je modni komad platila dvadesetak evra u Makedoniji.

Doduše, na zvaničnom sajtu modnog brenda “Fendi” nalazila se torba koja neverovatn­o liči na onu koju je prošetala supruga Saše Jankovića i koštala je vrtoglavih 3.150 dolara.

Još je interesant­nije da se Janković krajem prošle godine žalio da je po isteku mandata zaštitnika građana prvi put za 25 godina nezaposlen, bez ikakve šanse da u Srbiji nađe posao, jer, kako je rekao, i ljudi koji se slučajno očešu o njega na ulici zbog toga imaju problem.

Ekipa Alo!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia