Alo!

Kosta dobio bicikl od mame i tate!

Mališan je dobio mnoštvo poklona, a zabava je organizova­na u jednoj igraonici na Senjaku

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Porodica Joksimović ovih dana ima lep povod za slavlje, te je okupila brojne prijatelje, kolege i rodbinu. Naime, Željko i Jovana Joksimović proslavili su sinu Kosti četvrti rođendan u jednoj igraonici na Senjaku, a popularni par se potrudio da sve zvanice ugosti kako dolikuje, dok je naslednika obradovao ne samo proslavom nego i biciklom.

- Jovana je želela da ceo dan u potpunosti podredi Kosti, pa je za proslavu izabrala njegovu omiljenu igraonicu. Tražila je da bude specijalno dekorisana, uz mnoštvo šarenih balona, koje Kosta obožava. Željko i Jovana su se potrudili da mu ispune svaku želju, pa je za ovaj rođendan dobio specijalan poklon od njih - kaže naš izvor i otkriva:

- Kosta je dugo želeo bicikl, a mama i tata su mu kupili jedan sa pomoćnim točkovima, jer je još mali i ne zna da vozi. Kao i svaki dečak, i Kosta obožava da se igra sa autićima i kamionima, a kada je dobio tortu u obliku kamiona, nije bilo kraja njegovom oduševljen­ju. Takođe, gotovo sve zvanice su Kosti poklonile igračke dinosaurus­e, jer svi znaju koliko ih on obožava.

Inače, slavlje je počelo u popodnevni­m časovima, a Jovana i Željko pojavili su se prvi, kao domaćini, sa Kostom i bliznakinj­ama Anom i Srnom. Ponosni roditelji su bili odlično raspoložen­i, a pre samog početka Željko je pripadnici­ma sedme sile šaljivo poručio:

- Čekajte sada sve goste da dođu, pa ih iscedite samo tako!

Odmah posle Joksimović­a pojavila se Mina Joksimović, Željkova ćerka iz prvog braka, a odmah za njom i pevačev brat, glumac i voditelj Saša Joksimović, sa sinom. Ni ovog puta nisu izostali najbliži saradnici i prijatelji, pa je ubrzo stigao i voditelj Srđan Predojević sa decom, političar Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, kao i menadžer Bane Obradović, dizajnerka Melina Džinović, kojoj se nešto kasnije pridružio i suprug Haris, koji se već godinama druži sa kolegom Željkom.

 ??  ?? Četvrtak, 12. april 2018.
Čedomir Jovanović sa porodicom
Četvrtak, 12. april 2018. Čedomir Jovanović sa porodicom
 ??  ??
 ??  ?? Saša Joksimović sa sinom
Saša Joksimović sa sinom
 ??  ?? Melina Džinović
Melina Džinović
 ??  ?? Roditelji Željka
Joksimović­a
Roditelji Željka Joksimović­a

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia