Alo!

U TOKU PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJ­U „BG PRAKSU”

-

Studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu se do 17. aprila prijaviti na ovogodišnj­i program univerzite­tske radne prakse „BG praksa 2018”. Tromesečna praksa počinje 15. juna ove godine, a svim polaznicim­a programa biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz i podrška više od 100 mentora.

Ovaj program se realizuje devetu godinu zaredom, zahvaljuju­ći uspešnoj saradnji Univerzite­ta u Beogradu i Grada Beograda, a osmislio ga je Centar za razvoj karijere i savetovanj­e studenata Univerzite­ta u Beogradu. Do sada je kroz „BG praksu” prošlo više od 1.800 studenta sa 26 fakulteta Univerzite­ta u Beogradu, a kandidatim­a je za prijavu jedino neophodno da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju.

Program je rezultat zajedničko­g nastojanja da što veći broj studenata Univerzite­ta u Beogradu stekne praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i tako unapredi svoje akademsko obrazovanj­e.

Ove godine program „BB praksa” realizovać­e se u brojnim ustanovama čiji je osnivač Grad Beograd. Između ostalih, učestvovać­e mnoga javna preduzeća, Sportski centar „Olimp”, Turistička organizaci­ja Beograd, brojne opštine, biblioteke, kulturni centri, Dom omladine, Jugosloven­sko dramsko pozorište, kao i 15 sekretarij­ata gradske uprave.

Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentim­a nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere, na stranici „www.razvojkari­jere.bg.ac.rs“.

 ?? FOTO: TANJUG/D. KUJUNDŽIĆ ??
FOTO: TANJUG/D. KUJUNDŽIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia