Alo!

Koncert ću posvetiti pokojnoj majci

Pevačica otkriva da će joj najveću podršku pružiti sin Kosta, koji će dovesti celo svoje odeljenje

- Pišu: D. RAKOČEVIĆ - S. ANDRIĆ redakcija@alo.rs

Manje od deset dana deli Daru Bubamaru od spektakla u „Štark areni“, na kojem će se kao jedan od specijalni­h gostiju pojaviti i Jelena Karleuša. Dara sa nestrpljen­jem očekuje trenutak kada će izaći na scenu i zapevati pred beogradsko­m publikom, a u razgovoru za „Alo!“je otkrila da će koncert posvetiti pokojnoj majci.

- Kad pomislim da mi je teško, da padam u nesvest od putovanja i pevanja, onda se setim nje, kako je bila jaka. Baš bih volela da me vidi na koncertu i da kaže:

„Jao, sine, šta je ovo!“Ona mi je stalno govorila: „Rado, sine.“Stvarno će mi ona faliti, ali znam da me gleda, da je gore sa anđelima - rekla je Dara, kojoj će podršku pružiti i sin Kosta:

- Naravno da će Kosta biti tu, biće u loži, i to ne sam. Doći će celo njegovo odeljenje, njegovi drugari obožavaju moje pesme, posebno ove novije, kao što je „Karera“.

Pevačica kaže da do sada nije organizova­la koncert jer je čekala pravi trenutak.

- Jednostavn­o, nije bio momenat. Mo- gla sam da pravim koncert u Centru „Sava“, na „Tašmajdanu“, mogla sam i u „Areni“, ali na neki veštački način. Kada sam bila spremna i okupila pravu ekipu kako bih napravila šou, tada sam i zakazala koncert - objasnila je Dara, koja nam je otkrila i kako je došlo do pomirenja sa Karleušom: - Desilo se sve spontano. Kada su fanovi pitali za moj koncert, ona me je podržala, ja sam joj napisala: „Hvala, srce“, a ona mi je uzvratila. Našle smo se, pitala sam Jelenu da bude moj gost, a ona je pristala, pa je zbog toga otkazala nastup u Berlinu. Pošto su to svi primetili, predložila sam joj da otkrijemo da će se pojaviti kod mene.

Folkerka kaže da je susret sa Karleušom posle dosta godina bio veoma emotivan.

- Izljubile smo se, smejale se fazonima. Pričale smo toliko da su nas u jedan ujutru isterali iz lokala - kazala je Dara i otkrila koliko joj je prijao Karleušin kompliment da je jedna od retkih zvezda na našoj sceni. - Zna se u Srbiji ko je Karleuša i koliko ulaže u karijeru, hvala joj na lepim rečima, pogotovo što je ona kompetentn­a da kaže tako nešto. Na zlurade komentare se ne obazirem i ne plašim se podmetanja. Znam da ću razbiti i jedva čekam da izađem pred publiku - kaže Dara i navodi da ne želi komentariš­e navodno falširanje Seke Aleksić u emisiji „Amidži šou“.

- Iskreno, nisam čula, jer ne znam gde se nalazim od silnih obaveza. Pevam već treći dan, vežbam koreografi­je... Ali ne bih ni da komentariš­em. Ne interesuje me ni ko peva, ni ko falšira - zaključila je Bubamara.

 ??  ?? Uverena u uspeh: Dara Bubamara Najvernija
publika: Dara sa sinom
Kostom
Uverena u uspeh: Dara Bubamara Najvernija publika: Dara sa sinom Kostom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia