Alo!

Da osvojimo prsten u Crnoj Gori!

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

„Želimo da vratimo seriju u Beograd, a ukoliko se ukaže prilika, i da je završimo u ’Morači’”, kaže krilo

crveno-belih Ognjen Dobrić

Budućnost je u Beogradu napravila brejk i dve finalne utakmice ABA lige koje se igraju u Podgorici dočekuje kao blagi favoriti, dok iz tabora Crvene zvezde tvrde da će uzvratiti istom merom. Trener Dušan Alimpijevi­ć veruje da njegova ekipa sigurno može da dobije jedan od predstojeć­ih mečeva, a ukoliko se ukaže prilika nakon večerašnje­g Zdravstven­i bilten crveno-belih uči večerašnje­g gostovanja u Podgorici nije savršen, ali je svakako bolji nego što se mislilo pre nekoliko dana.

- Pero Antić je bolje, otputovao je s nama u Crnu Goru, i u toku dana ćemo odlučiti hoće li biti spreman za večerašnji meč. S druge strane, Nemanja Dangubić nije spreman i ostao je u Beogradu - kaže Alimpijevi­ć.

susreta (20), isto će pokušati da ostvare i sutra.

- Da ne pričamo mnogo, naš osnovni cilj je da finalnu seriju, u najmanju ruku, vratimo

u Beograd,

pred naše navijače. Budućnost je napravila brejk, pa ne vidim zašto i mi ne bismo učinili isto to na njihovom terenu u „Morači”. Znamo vrlo dobro šta nas čeka, da će atmosfera biti vatrena, ali to neće biti nikakva novost za nas, jer smo igrali i u vatrenijim dvoranama i to nas tera da idemo napred. Takođe, uveren sam da će i ovaj susret, kao i mnoge ranije, odlučivati jedna lopta i spremni smo na to - kaže Alimpijevi­ć.

Ista očekivanja ima i Ognjen Dobrić, koji naglašava da je igra iz drugog meča u Beogradu recept kako da se odbrana šampionsko­g prstena završi već u Podgorici.

- Nije dovoljno da večeras budemo samo borbeni već moramo biti i maksimalno koncentris­ani, baš onako kako smo to uradili u drugoj utakmici na našem terenu. Želimo da trijumfuje­mo u barem jednom meču, a ukoliko nam se ukaže prilika, možda učinimo i više od toga - ističe Dobrić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia