Alo!

I Suzana se skućila u Beogradu!

-

Sasvim iznenada, sreća se osmehnula Suzani Puškin (45) iz Kule koja je u drugom izvlačenju nagrada drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“dobila dvosoban stan u Beogradu.

Suzana je instruktor­ka joge i dva puta mesečno, uglavnom vikendom, dolazi u prestonicu radi studija joge. Vest da je dobila vrednu nagradu zatekla ju je, kao nekim čudom, upravo u Beogradu. Da je srećna dobitnica stana, Puškinova je saznala od prijatelji­ce.

- Da sam dobila stan, saznala sam preko SMS-A koji mi je stigao od prijatelji­ce. Ona mi je sva ushićena čestitala, a ja nisam znala šta! Onda mi je rekla da sam dobila stan, a ja sam bila u neverici. I u tom trenutku, preko puta „Glavne pošte“u Takovskoj, sela sam na zemlju u joga položaju. I to je bio trenutak neopisive sreće, za pamćenje - rekla je dobitnica nekretnine od 51 kvadratnog metra u naselju Zemunske kapije.

Suzana je rođena u Subotici. Ima muža i troje dece na studijama. Već 25 godina živi u Kuli. Suprug je, kako kaže, trenutno službeno u inostranst­vu.

Nakon slavlja u Beogradu, veselje će se nastaviti i u Kuli.

- Naravno, sigurno ćemo slaviti. Eto, častiću kako god mogu. Biće stan za porodicu. Pošto su deca već u Beogradu na studijama, verovatno ćemo se uskoro preseliti u novi stan - rekla je Suzana i dodala da porodično revnosno skupljali račune nakon svake kupovine.

Pored stana, u drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi – 2018“izvučene su još 32 vredne nagrade. Vaučeri za kupovinu u radnjama „Dis“u vrednosti od 60.000 dinara, zatim vaučeri iste vrednosti za kupovinu u „Tehnomanij­i“, kao i automobil marke „fijat 500L“otišli su u ruke srećnih dobitnika.

J. M.

 ??  ?? Suzana Puškin
Suzana Puškin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia