Alo!

NAPREDNJAC­I OSUDILI JEREMIĆEVE SPLETKE: Dok Vuk obilazi kaktuse, Vučić se bori za Kosovo!

-

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić Amerikanci­ma obećao Kosovo, ali da ima problem kako da to sprovede u delo. Funkcioner­i SNSA poručili su mu da Vučić ništa nije dao, niti će dati. Oni su istakli i da je Jeremić lažov.

Naime, lider Narodne stranke tvrdi da je Vučić pokušao da ponudi razmenu teritorija, ali je odbijen, a odbijen je zato što je, navodno, već obećao Kosovo u UN.

Na tu Jeremićevu tvrdnju oštro je reagovao potpredsed­nik SNS-A Milenko Jovanov, poručivši da lider SNS-A ništa nije dao, niti će, ali je zato predsednik Nove stranke dao sve, iako mu niko nije tražio. Građani Srbije, poručio je Jovanov, dobro vide i dobro znaju kako se i koliko Aleksandar Vučić bori za Srbiju. Takođe, vide i znaju da Vuk Jeremić ili obilazi kaktuse po Arizoni ili „svojim halucinaci­jama i lažima pokušava da sapliće Vučića dok se bori za Srbiju”, naveo je on.

- Jadni su i bedni oni koji, poput Jeremića, priželjkuj­u poraz Srbije, nadajući se da će tako i Vučić biti poražen. To samo potvrđuje da njima do Srbije uopšte nije stalo, nego im je jedina ideja da se dokopaju nekakve fotelje i vlasti, ali u tome neće uspeti, jer narod u Srbiji nikada neće podržati one koji bi i Srbiju žrtvovali za fotelju - istakao je Jovanov.

Predsednik Izvršnog odbora SNS-A Darko Glišić rekao je za „Alo!” da je ovo još jedna u nizu gluposti propalog predsednič­kog kandidata Vuka Jeremića.

- U tome ima istine taman toliko koliko je ima u Jeremićevo­j tvrdnji da Angela Merkel ne želi više da primi predsednik­a Aleksandra Vučića. Jednom lažov, uvek lažov - kazao je Glišić.

Poslanik SNS-A Vladimir Đukanović naveo je da o tome kakvim se principima u politici vodio Jeremić najbolje pokazuju depeše „vikiliksa“.

- Čovek polazi od sebe, jer očito se za vreme svog mandata on rukovodio takvim principima u politici i tako je kupovao naklonost zapada - poručio je Đukanović za „Alo!”. J. Marković

 ??  ?? Arizona drim: Vuk Jeremić
Arizona drim: Vuk Jeremić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia