Alo!

Odsekao mu prst zbog 300 evra!

Je Aleksandar V. (30) iz Pirotao osakatio za poznanika Bobana J. (24) makazama obrezivanj­e voća jer je izbegavao da mu vrati pozajmljen­i novac

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Osakatio poznanika zbog duga! Aleksandar V. (30) iz Pirota odsekao je Bobanu J. (24) mali prst na ruci makazama za rezanje voća jer mu ovaj nije vratio 300 evra.

Horor se dogodio 16. aprila u ranim jutarnjim satima u selu Prisjan kod Pirota, na sastanku koji je Aleksandar ugovorio sa Bobanom.

Kako saznajemo, Aleksandar je u ponedeljak rano ujutru pozvao Bobana telefonom i rekao mu da će doći u selo Prisjan da razgovaraj­u. Poznanika je svojim automobilo­m odvezao van sela i posle kraće rasprave ga zgrabio za ruku i makazama za obrezivanj­e voća mu krvnički odsekao mali prst na ruci.

- Aleksandar je iz Pirota došao u selo Prisjan da sa Bobanom raspravi zašto mu ne vraća dug. Prebacivao je Bobanu što ne poštuje rokove i što pozajmljen­i novac ne vraća na vreme. Posle žučne rasprave je rekao Bobanu da mu ne preostaje ništa drugo nego da mu odseče prst radi opomene! Iako se Boban usprotivio, Aleksandar ga je savladao i makazama za obrezivanj­e voća mu odsekao mali prst objašnjava naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Aleksandar je žrtvi potom podvezao ranu da ne iskrvari i zapretio mu da će mu odseći još jedan prst ako ne vrati novac u određenom roku.

- Bobana je ostavio nasred livade i mirno se odvezao u Pirot. Mladić je sav okrvavljen, sa malim prstom u džepu, otišao u bolnicu u nadi da će lekari uspeti da ga prišiju za šaku. Na pregledu je ispričao više verzija kako je izgubio prst. Lekari su odmah obavestila policiju, koja je za rekordno kratko vreme uhapsila nasilnika - navodi naš sagovornik.

Boban je policajcim­a ispričao da je pozajmio novac, ali da je kasnio sa isplatom duga jer, navodno, nije skupio celu sumu.

- Prema jednoj od verzija, Boban je više puta od Aleksandra pozajmljiv­ao novac, koji je uz malo zakašnjenj­a vraćao. Nedavno je od Aleksandra pozajmio 300 evra i izbegavao je svaki kontakt sa njim. Eskivirao je da mu se javlja kada ga je zvao

telefonom, zbog čega je Piroćanac došao do njegove kuće i pozvao ga telefonom. Boban se ni tada nije javljao, pa mu je poslao SMS. Posle te poruke je izašao iz kuće i ušao u Aleksandro­v automobil ispričao je naš sagovornik.

Osumnjičen­om Aleksandru je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanj­e do 48 sati. Istragom treba da se utvrdi da li je Aleksandar pozajmljiv­ao novac Bobanu, koliko puta i o kolikim sumama je reč.

je Piroćanac

podvezao momku da ranu i rekao

ponovo će mu

prst odseći

ne ako mu vrati pare Okrvavljen­i

se mladić

u prstom sa

zaputio džepu

lekaru

 ??  ?? Selo Prisjan
kod Pirota
Selo Prisjan kod Pirota

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia