Alo!

IZBO DEVOJKU I OTEO CELI PAZAR

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Krvavo jutro u Beogradu! U razmaku od pola sata nožem su izbodene dve osobe, a jedna od njih je radnica kladionice „Balkan Bet“, koja je opljačkana na svom radom mestu u Batajnici!

Kako saznajemo, muškarac, star oko 20 godina, maskiran kapuljačom i maramom preko lica, uleteo je juče, oko četiri ujutro, u kladionicu u batajničko­j ulici Braće Savić i odmah po ulazu nožem nasrnuo na devojku, koja radi u kazinu ove kladionice.

- Zvonio je na vrata, a čim mu je devojka otvorila, svom snagom se obrušio na nju i oborio je na pod. U ruci je držao nož i posekao je iznad grudi, a onda joj istrgao torbicu sa novcem, koja joj je bila vezana oko struka. Sa plenom je krenuo ka vratima, ali se uspaničio i nije znao da ih otvori pritiskom na dugme. Počeo je da viče na devojku, zgrabio ju je za kosu, a onda joj je prislonio nož pod grlo i naredio da ga pusti napolje. U strahu da je ne ubije, ona se opirala, zbog čega joj je naneo još dve posekotine, po stomaku i podlaktici - kaže naš izvor blizak istrazi. Na lice mesta došla je ekipa Hitne pomoći, koja je devojku prevezla u KBC Zemun.

- Prava je sreća da su u kazinu u tom trenutku bili njena koleginica i mladić, koji je igrao na aparatima. Posekotina na stomaku nije bila nimalo naivna. U

- Predrag F. (28) izboden je u kladionici u Balkanskoj ulici u Kruševcu. Njega je nepoznati muškarac nakon svađe napao i više puta ubo nožem.

- Tinejdžer (14) iz Niša brutalno je pretukao radnicu kladionice u centru Bora. On je sa drugom sačekao da svi odu, pa je nasrnuo na nju, zgrabio je za kosu, izvukao je napolje i pretio da će je ubiti, a zatim iz sefa uzeo 300.000 dinara.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia