Alo!

Na estradi moraš biti NAMAZAN!

- Piše: DANIJEL RAKOČEVIĆ danijel.rakocevic@alo.rs

Kada sam se zaljubila u mog sadašnjeg dečka, bila sam spremna da s njim pobegnem u Australiju, samo

da me je pitao

Pop pevačica Marina Visković objavila je dve numere sa albuma „Hiljadu lica”, koji će uskoro predstavit­i publici. Kako se šuškalo, atraktivna brineta uložila je 100.000 evra u taj projekat, a svaku numeru pratiće i visokobudž­etni spotovi. Pesme nose zanimljive nazive, a jedna od njih se zove „Vudu lutka”.

 Da li si nekada poželela da imaš nečiju vudu lutku i da li bi ona predstavlj­ala momke ili neke prijatelji?

- Ja sam žena sa ogromnom samokontro­lom i nisam nikad potezala za takvim metodama osvete. Verujte mi, kad nekome želite zlo, to vam se uvek vrati. A svi koji su otišli iz mog života su se pokajali. Ko mene izgubi, taj nije normalan.

 Jedna od novih pesama sa novog albuma nosi naziv „Hiljadu lica”, baš kao i sam album. Koliko lica ti imaš?

- Više od hiljadu. U ovom poslu sam naučila da moraš da budeš namazan. Tek kad sam postala takva, krenulo mi je u životu.

 Da li je danas pametno uložiti sumu novca koju si ti, kako se spekuliše, dala za novi album? - Veoma je ružno pričati o novcu u javnosti. Ali istina je da sam sve što sam imala uložila u novi album. A važnije od novca je koliko truda i rada sam posvetila projektu. Ovo je prvi vizuelni album na našim prostorima.

 Nazivaju te seks-bombom. Da li se tako osećaš?

- Bilo bi pretencioz­no da kažem da se osećam seks-bombom, ali da sam svesna svog izgleda - jesam.

 Kada te ljudi upoznaju, šta najčešće kažu?

- Da im je moja govorna mana uživo mnogo simpatični­ja nego kad su me gledali na televiziji i da sam najlepša u trenerci i bez šminke.

 Ne govoriš preterano o privatnom životu. Zbog čega?

- Moj privatni život je predosadan. Imam partnera godinama, živimo mirnim i povučenim porodičnim životom i najveće uzbuđenje bilo je što smo nedavno kupili psa. Mi čak ne izlazimo u grad...

 Iza tebe je jedan ružan period, tvoj partner je bio uhapšen. Tvoja publika je tada prvi put mogla da pročita izlive emocija na Instagramu...

- Tada sam samo želela da stavim do znanja da stojim uz svog muškarca. Ružna epizoda koja je trajala samo jedan dan i sada je daleko iza nas.

 Kakva si kada si zaljubljen­a?

- Opterećena, nenormalna, euforična. Kada sam se zaljubila u mog sadašnjeg dečka, bila sam spremna da s njim pobegnem u Australiju, samo da me je pitao. Na svu sreću, on je bio mnogo trezveniji od mene, pa smo ostali ovde.

 Pratiš li „Zadrugu” i šta misli o ljubavnom trouglu Luna-sloba-kija?

- Gledala sam na početku, ali posle od obaveza s albumom nisam stigla da pratim. Vidim da su postali velike medijske zvezde i verujem da im je to od početka i bio cilj. Uvek mi je žao prevarenih zena, ali ne mogu da kažem da ne opravdavam ljubav.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia