Alo!

RADANOVIĆ I LUNA IMAJU ZAJEDNIČKU CRTU!

-

Najkontrov­erzniji rijaliti par Luna Đogani i Sloba Radanović ne deli ljubav samo prema zajedničko­m krevetu, već i prema porocima. Naime, kako je „Alo!“prvi pisao, Slobodan je u martu prošle godine priveden u policijsku stanicu jer mu je u automobilu, u kom je bio sa prijatelji­ma, pronađena kesica kokaina.

- Nemam nikakve veze sa pomenutom kesicom, niti sam je ikada video, ne konzumiram nikakve droge. Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevi­h vrata jer sam sedeo na suvozačevo­m mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: „Gledaj gde je bacio kokain” i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video kesicu

- branio se u izjavi policiji Sloba i još tada demantovao bilo koju vezu sa narkoticim­a. Njegov slučaj i dalje se nalazi pred javnim tužiocem i predmet je još u fazi istrage, a njegovi prijatelji izneli su da posle privođenja dugo nije mogao da se oporavi.

Da stvar bude gora, njegova devojka Luna nedavno mu je u rijalitiju priznala da sa majkom i očuhom konzumira marihuanu, te da im je, kada uspavaju njene sestre, omiljena porodična aktivnost da se prepuste se čarima te lake droge. Sudeći po svemu navedenom, rijaliti par i te kako ima dosta toga zajedničko­g, a prema mišljenju većine, upravo to ih je i održalo u vezi sve ovo vreme.

Luna duva sa mamom,

a Slobu uhvatili sa kokainom

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia