Alo!

Sloba bio u vezi sa frizerom?!

- Olivera.konotar@alo.rs

Piše: OLIVERA KONATAR Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić Amzić, šokirala je sve kada je objavila tajnu prepisku pevača Slobodana Radanovića i frizera iz Ciriha, kojom je još više podgrejala priče da je taj zadrugar zapravo gej. Đulkica je u nekoliko navrata javno osudila njegovu i Luninu vezu, a sada je otišla korak dalje i odlučila da javnost obavesti o pevačevoj navodnoj vezi sa frizerom.

- Lepi, kad se vidimo. Nisam ti rekao koliko želim da te pipnem da osetim tvoj mišić. Mmm... cmokić - navodno je napisao frizer Slobi.

Kako se u objavi vidi, Sloba mu je odgovorio na poruku, ali i upozorio ga da nije sam i da ne može da se dopisuje u smeru u kom je prepiska krenula. - Sutra u 14:00, šmekeru. Nisam sam, ljubim te - odgovorio je navodno Radanović na poruku, čime je još više zagrejao priče da sa nepoznatim mladi- ćem ima više od prijateljs­kog odnosa.

Đulkica je osim prepiske, poslala poruku Slobi i častila ga uvredama.

- Tek ćeš plakati za njom, go*no smrdljivo - napisala je ona, aludirajuć­i na to da će pevača tek stići sve što je uradio supruzi Kristini Kiji Kockar.

Ovo nije prvi put da se gej afere povezuju sa pevačem, a jedan od onih koji su izneli da je Radanović gotovo sigurno gej bio je i bivši učesnik „Zadruge“Marko Zec. On je malo posle izlaska iz rijalitija u javnost izašao sa pričom da iz ličnog iskustva zna da Slobu privlače muškarci, budući da je i njega neko vreme muvao, zvao da se druže i bolje upoznaju. Bilo je tu i drugih muškaraca koji su javnost obaveštava­li o pikanterij­ama koje „Pinkova“zvezda krije od svih, ali je Radanović navode da je bio u vezama sa muškarcima oštro demantovao.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia