Alo!

KEJT NOSI U BOLNICU SLIKU KRALJICE ELIZABETE!

- Piše: LARA GOLUBOVIĆ lara.golubovic@alo.rs

Kejt Midlton uskoro bi trebalo da rodi treće dete, a kako pišu britanski mediji, supruga princa Vilijama već je pripremila torbu koju će poneti u porodilišt­e, a u kojoj se, između ostalog, nalazi i fotografij­a kraljice Elizabete Druge. Naime, magazin „OK!“tvrdi da Kejt, osim uobičajeni­h potrepštin­a, sa sobom nosi i nekoliko stvarčica za sreću.

Tu će se, osim CD-A s opuštajućo­m muzikom i mirisnih sveća, naći i igračke njeno dvoje starije dece, privezak koji smatra talismanom, a u bolnicu nosi i sliku muževljeve babe, odnosno kraljice

Elizabete, kao i fotografij­u svojih roditelja. Samo nekoliko dana pred porođaj Eva Longorija (43) dobila je veliko priznanje - zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Zvezda „Očajnih domaćica“na svečanosti se pojavila sa suprugom Hoseom Antonijem Bastonom (50), vlasnikom „Televise“, najveće televizijs­ke kompanije u Latinskoj Americi, s kojim očekuje svoje prvo dete.

- Osećam se kao da sam i dalje devojka iz Teksasa s velikim snovima - rekla je glumica, sa kojom su slavili i Riki Martin, Ana Faris, članovi porodice, kao i Felisiti Hafman, koja je s Evom igrala u „Domaćicama“.

- Kao žena i kao Latinoamer­ikanka predstavlj­am mnogo zajednica, pa želim da im poručim: ovo nije moja zvezda, ovo je naša zvezda - rekla je Eva, koja je dobila svoju holivudsku zvezdu upravo pred premijeru svog prvog filma, romantične komedije „Overboard“, rimejka ostvarenja iz 1987.

Podsetimo, ranije je objavljeno da će Longorija roditi sina, a ona je izjavila da joj je zbog toga posebno drago, jer je svetu potrebno više dobrih muškaraca.

- Moj sin će biti okružen veoma snažnim, obrazovani­m, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi znao da ih podrži u budućnosti i oda im počast - rekla je TV zvezda, koja je radila sve do početka devetog meseca trudnoće:

- Osećam se osnaženo u ovom stanju. Život koji delim sa sinom je odličan. Kada režiram, on je sa mnom. Čini me veoma srećnom i moj muž mi se divi što ću raditi poslednjih dana trudnoće.

Eva je najavila da će za sina odabrati neko tradiciona­lno ime povezano sa njenim i suprugovim meksičkim nasleđem. Njen suprug iz prvog braka ima troje dece. Glumica se dva puta razvodila, ali izgleda da je pronašla sreću u trećem braku.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia