Alo!

SRNIĆ: PO TRI BODA NA „ČAIR“

-

je Pešić za naš list.

Nišlija je na „Marakanu“stigao letos u transferu vrednom 750.000 evra, inače najskuplje­m koji je Crvena zvezda platila za nekog napadača svih vremena.

- Mogu reći da sam opravdao uloženi novac u svoj transfer.

To jest, nadam se da jesam. U početku se možda mislilo da moje dovođenje nije pravi potez.

Bio sam nespreman na startu, nije me hteo gol, igrao sam loše mečeve... Ipak, verujem da sam, ako ništa drugo, doprineo trudom i zalaganjem, te da su navijači zadovoljni mojim odnosom prema dresu Zvezde - dodao je sjajni golgeter.

Crveno-beli su pobedom u večitom derbiju pobegli Partizanu na devet bodova prednosti na tabeli Superlige.

- Bili smo bolji. Pobedili smo, hvala bogu, i sada je mnogo lakše. Ipak, ne mislim da je sve rešeno, potrebne su nam još tri pobede. Zaista jesmo u dobroj poziciji, ali to tek treba da iskoristim­o - zaključuje Aleksandar

Pešić.

Ostalo je još šest utakmica do kraja sezone u Superligi, a naš krilni napadač Zvezde Slavoljub Srnić veruje da njegova ekipa može da ostvari isto toliko pobeda.

- Mi smo zacrtali da želimo da osvojimo 21 bod u plej-ofu. Uspešno smo započeli sprovođenj­e tog plana, sledeće odredište je Niš. To je uvek neugodno gostovanje, ali poslednjih godina smo uspevali da se vratimo sa sva tri boda. Pokušaćemo to da ponovimo i ovog puta, uveren sam da imamo kvalitet za novu pobedu. Trudimo se da razmišljam­o samo o susretu sa Radničkim i da ne gledamo mnogo na tabelu - kazao je Srnić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia