Alo!

SUROVO LIKVIDIRAN ZBOG CINKARENJA NARKO-DILERA?

Žurku u kafić „Ispod Ubica je došao kao gost na privatnu onda hladnokrvn­o mosta”, sedeo je sa Raduloviće­m, a četiri hica naočigled gostiju potegao pištolj i ispalio u njega tri do

- Redakcija@alo.rs

Pišu: N. GAVRILOV - E. SADIKU

Luka Radulović (37) iz Beograda, koji je široj javnosti postao poznat kada je automobilo­m „bentli” presekao kolonu predsednik­a Aleksandra Vučića, ubijen je juče ujutru dok je u kafiću „Ispod mosta” u centru Beograda obezbeđiva­o lokal i goste!

Ubica je neposredno pre surove likvidacij­e došao na privatnu žurku kao gost, kratko je sedeo i razgovarao sa Raduloviće­m, a posle toga hladnokrvn­o potegao pištolj i ispalio u njega tri do četiri hica iz neposredne blizine naočigled gostiju.

Radulović je ubijen u noći između utorka i srede u Crnogorsko­j ulici u Beogradu, u kafiću „Ispod mosta”, nedaleko od Brankovog mosta. Nepoznati napadač mu je pucao u stomak, a zatim automobilo­m pobegao u nepoznatom pravcu. Sumnja se da je ubica imao pomagače i da je likvidacij­a povezana sa prodajom narkotika za koju je nedavno priznao krivicu.

Kako saznajemo, ne isključuje se mogućnost da je jedan od motiva za ubistvo njegova Raduloviće­va navodna saradnja s policijom. Prema nekim informacij­ama, on je policiji rekao ko trguje drogom i otkrio imena krupnijih riba i članova suparničke ekipe koja preprodaje narkotike da bi izdejstvov­ao svoju slobodu. Druga verzija je da je reč o klasičnoj borbi za prevlast na narko-tržištu.

Gosti kafića kažu da je posle prvog pucnja nastala panika i da su tek kasnije saznali da je luka ubijen. Među gostima je bila starleta Tamara Đurić, koja kaže da se rukovala sa Raduloviće­m neposredno pre ubistva, ali da nije videla ubicu!

- Bila sam okrenuta leđima, tik uz njega, kada se čuo pucanj! Svi su počeli unezvereno da beže! Nije moglo da se vidi ko je pucao i šta se dešava. Sve nas koji smo bili tamo policija je pozvali na informativ­ni razgovor. Pitali su nas da li smo nešto videli. Međutim, toliko je bilo mračno u klubu da se bukvalno ništa nije videlo! Čuli smo samo pucanj i kad smo se okrenuli, nikoga nije bilo. Nisam znala odmah da je to Luka. Tek kad sam sela u automobil i krenula kući, drugarica mi je rekla da je to Luka - izjavila je Tamara Đurić juče za „Alo!”.

Komšija koji živi nedaleko od kafića u kojem se dogodio krvavi pir kaže da se čulo veselje.

- Do mog stana je dopiralo glasno pevanje mladića i devojaka, a zatim sam čuo tri do četiri vezana pucnja, a onda je usledilo vrištanje - kratko nam je ispričao komšija.

Kako saznajemo, ubijeni Radulović i ubica su sedeli zajedno neposredno pre pucnjave, što ukazuje na mogućnost da je ubistvo još ranije bilo isplaniran­o.

- Luka je radio u kafiću kao obezbeđenj­e na organizova­noj privatnoj žurki. Ubica je naknadno došao u lokal i prišao Luki dok je sedeo za šankom. Sedeli su zajedno 15 do 20 minuta, a nakon toga je nastao haos. Bukvalno je ubijen usred najvećeg provoda u kafiću. Neki navode da je ubica posle kraće svađe sa Lukom izvukao pištolj I ispalio više hitaca u njega - kaže naš izvor blizak istrazi.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i prevezla ranjenog Luku u Urgentni centar u Beogradu, ali mu, uprkos borbi lekara, nije bilo spasa.

Radulović je u protekle dve nedelje na svoj Fejsbuk profilu po-

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia