Alo!

CECA ĆE UT KRI

- Piše: SONJA AN sonja.andric@a

Drugo ročište na suđenju Ceci Ražnatović po krivičnoj tužbi Jelene Karleuše odloženo je juče zbog smrti sudije koja je bila zadužena za taj proces, a pevačice su u izjavama za medije ponovo iznele oprečne stavove o svom dugogodišn­jem sukobu.

Kako je „Alo!“ranije pisao, Karleuša je tužila Cecu zbog incidenta koji se dogodio krajem novembra prošle godine prilikom pokušaja medijacije. Prvo ročište, zakazano za početak februara, sudija je odložila za april jer se Ražnatović­eva nije pojavila u sudnici, a zbog novonastal­e situacije, sledeći termin ročišta biće saopšten pismenim putem.

Karleuša je u Prvi osnovni sud stigla u pratnji advokata, obučena u crno od glave do pete, a koji minut kasnije došla je i tužena strana. Nakon nekoliko minuta provedenih u sudnici, Karleuša i Ceca su izašle i obratile se medijima - razume se, pojedinačn­o.

- Tužila sam drugu stranu za napad, koji se desio prošlog puta, kada smo se srele u sudnici. Gnušam se nasilja, a očigledno je da je gospođa neko kome to nije strano. Zbog nasilja će i

krivično o sudij u izj

upla dođe jer s da r Ali, potp njem ci. M sklo kada biti d odgo

S d Karl rekla traži

- stavl prav Ne b pogo nare se de zala

In Cece log n kao bi za reči nutk su ta i „ne Ceca

dgovarati, ali pred drugim jom - kazala je Karleuša avi za „Alo!“i dodala:

Ovoga puta se nisam šila da bi moglo da e do fizičkog okršaja, am bila pripremlje­na reagujem kako treba. prošlog puta bila sam uno šokirana ponašam druge strane u sudnimada, sa ljudima koji su ni nasilju, nikada ne znaš a će da im okine. Ljudi mogu dvolični i licemerni i rade kako im ovara - zaključila je Karleuša. druge strane, Ceca Ražnatović, koja je na eušinu tužbu odgovorila kontratužb­om, a je u izjavi za „Alo!“da je pravdu uvek ila na sudu.

Ovo nije takmičenje i ne treba da se polja pitanje ko će pobediti. Svako traži du na sudu, a tu će se i utvrditi krivac. bih mnogo da komentariš­em ovaj slučaj, otovo što sam i prošlog puta ispoštoval­a đenje suda da ne iznosim u javnost šta esilo, što druga strana nije uradila - kaje Ceca. ače, istorijat suđenja Jelene Karleuše i e Ražnatović je dugačak, a krajem prošnovemb­ra sud je pokušao da ih pomiri bi se izbeglo suđenje po Cecinoj tuža uvredu. Tom prilikom pale su grube između tuženih strana, a u jednom treku morala je da reaguje i policija. Hodnici ada odjekivali od rečenica „sram te bilo“emoj ti da mi pričaš o poštenju“, koje je a upućivala Karleuši.

očište je odloženo zbog mrti sudije, a posvađane evačice rešene su da steraju svaka svoju pravdu

 ??  ?? Ovo nije takmičenje
i ne treba se da
postavlja pitanje ko će
pobediti: Svetlana
Ceca Ražnatović
Ovo nije takmičenje i ne treba se da postavlja pitanje ko će pobediti: Svetlana Ceca Ražnatović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia