Alo!

Izašao sa robije, pa ranio mladića zbog devojke!

(31) Petrović se posvađao sa Ivanom A. zbog devojke, a onda ga ranio u nogu

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Petar Petrović (30) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru, oko četiri sata, ranio svog poznanika Ivana A. (31), u stanu u ulici Ljubiše Miodragovi­ća u Mirijevu, i to nakon svađe zbog devojke, saznaje „Alo!“od dobro obavešteni­h izvora. Petrović je tek izašao iz zatvora, gde je proveo sedam godina zbog posedovanj­a droge, više krivičnih dela tuče, nasilja i nelegalnog držanja oružja.

- Istragom je utvrđeno je da je Petar Petrović sa svojom devojkom u ranim jutarnjim satima došao kod Ivana A. Veruje se da svađa izbila zbog nje, a onda je Petar uzeo jastuk kako bi prigušio pucanj i ranio Ivana u nogu. Potom je sa devojkom seo u „pežo“šabačke registraci­je i pobegao. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije ih je sustigla policija. Prilikom pretresa, policija je kod Petra pronašla revolver za koji se sumnja da je korišćen prilikom Ivanovog ranjavanja - objašnjava naš sagovornik. Prema njegovim rečima, automobil koji je Petrović koristio je, kako se sumnja, ukraden neposredno pre obračuna.

Inače, za Petrovićem je bila raspisana potraga nakon rasprave u kafiću u braće Jugovića, gde je 17. nogu. Svađa je takođe izbila zbog te devojke. Zatim je, kako se veruje, nesrećnog momka ostavio da iskrvari, što se na svu sreću nije dogodilo - ispričao je naš sagovornik.

Komšije ranjenog Ivana pričaju da pucanj nisu čuli, ali vrisku devojke jesu.

- Iz sna me je probudila vrska. Neka devojka je vikala: „Da li si normalan, nemoj!“, a zatim se čula škripa guma. Pet minuta kasnije, ulaz je bio pun policije. Sa njima je razgovarao komšija Ivan dok su mu lekari previjali nogu. Pored njega je bila njegova devojka, koja ga je držala za ruku. Dok su ga smeštali u vozilo Hitne pomoći, rekao joj je da ne brine i da je voli. Napolju, u policijsko­m vozilu, bio je vezan lisicama taj što ga je upucao - rekla je stanarka te zgrade.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia