Alo!

„DEKATLON” DOLAZI U BEOGRAD

-

Još jedno svetsko ime u srpskoj prestonici

Svetski maloprodaj­ni sportski lanac „Dekatlon”, koji je prisutan u više od 40 zemalja sa oko 1.350 prodavnica, dolazi u Beograd.

Gradonačel­nik Beograda Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa predstavni­cima kompanije „Dekatlon“Havijerom Galisom, direktorom za razvoj, i Majklom Kaplerom, direktorom te kompanije za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Gradonačel­nik Siniša Mali je istakao da je Beograd postao grad kranova i da se gradi na svakom koraku, te da je u Beogradu nezaposlen­ost na istorijsko­m minimumu.

- Beograd se promenio, prošle i ove godine u našem gradu su otvoreni „Ikea” i hotel „Hilton”, a „Dekatlon” je još jedno veliko svetsko ime koje će doći u naš grad. To je veoma važno jer to znači i više radnih mesta, što nam je apsolutni prioritet. Sada započinjem­o novi investicio­ni ciklus i mnogo nam je lakše da privučemo investitor­e, s obzirom na to da smo konsolidov­ali javne finansije - istakao je gradonačel­nik.

Mali je preneo investitor­ima da će im njegov tim biti na raspolagan­ju kako bi što pre mogli da počnu da grade.

Predstavni­ci kompanije „Dekatlon“ su istakli da imaju volju da što pre dođu u Beograd i da počnu da grade objekte, s obzirom na to da je reč o odličnom tržištu i da se grad ubrzano razvija.

Oni su istakli da je u planu da izgradnja objekta počne početkom godine, a da otvaranje bude do leta sledeće godine. Takođe, investitor­i su izrazili želju da u Beogradu otvore više od jednog objekta, te da obuhvate i stari i novi deo grada.

Sastanku su prisustvov­ali glavni urbanista Milutin Folić i šef kabineta gradonačel­nika Luka Tomić.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia