Alo!

Odloženo saslušanje Loke i Raste

-

Reper Stefan Đurić Rasta pojavio se juče u Prvom osnovnom sudu zbog ročišta u slučaju navodnog fizičkog napada na Slobodana Nešovića Loku, direktora agencije „Maskom“, koji je takođe bio prisutan, ali suđenje je odloženo.

Loka je prvi napustio sud, ali se povodom slučaja ni ovoga puta nije oglasio. Malo posle njega iz suda je izašao Rasta, koji takođe nije bio raspoložen za izjave.

Budući da suprug Ane Nikolić nije prisustvov­ao prošlom suđenju, 28. marta, zbog, kako je njegov advokat rekao službenog puta, ovoga puta u sud je stigao raspoložen.

Podsetimo, Slobodan Nešović optužio je Rastu prošle godine u aprilu da ga je pretukao sa četvoricom momaka i tom prilikom mu naneo više povreda. Loka je tada naveo da je do incidenta došlo zbog nezadovolj­stva izazvanog Rastinim neznanjem o tome šta su zapravo autorska prava.

Sa druge strane, avokat poznatog repera Borivoje Borović demantovao je bilo kakvu vezu svog klijenta sa pomenutim prebijanje­m.

- Slobodan Nešović je od preko dvanaest lekara pokušao da traži bilo kakvu povredu, ali dva veštaka su bila nedvosmisl­ena - nema ni najmanjeg crevenila na njegovom licu, niti bilo kakvih povreda. On je izmislio tuču, u svakom slučaju istina je da on gospodinu Stefanu duguje 500 hiljada evra, pa je on mislio da ovim sudskim postupkom napravi pometnju kako bi izbegao svoje obavaveze. Očekujemo apsolutno oslobađaju­ću presudu - rekao je Borović za „Alo!“pre nešto manje od dva meseca. T. V.

 ??  ?? Rasta i Loka izašli nasmejani
iz tužilaštva
Rasta i Loka izašli nasmejani iz tužilaštva
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia